torstai 3. huhtikuuta 2014

Hiusten hellimisviikko!

Kuten osa ainakin teistä tietää niin kamppailen tällä hetkellä suhteellisen kuivan ja kakshaarasen melkein-ex-permanenttitukkani kanssa.Tämän takiahan olen siis päättänyt raahautua kampaajalle heti, kun a) keksin mitä tehdä tälle b) saan rahaa kampaajaan c)löydän täältä (tässä tapauksessa liian isosta) Helsingistä luotettavan ja ei liian kalliin kampaajan.

Tällä hetkellä harkitsen kovasti Unika-kampaamoa Kampissa, jossa on sekä ammattilaisten että opiskelijoiden osastot. Opiskelijoiden tekemät työt tottakai maksavat paljon vähemmän (normileikkaus 24 euroa), mutta koska aion lyhentää hiuksiani todella paljon (mikä jännittää..) niin aion mennä ammattilaisten puolelle. Heillä on siellä joka tapauksessa suhteellisen edulliset hinnat. Ammattilaisten puolella hintaa tulee vähän alle kaksikymppiä vähemmän. Onko kukaan teistä koskaan käynyt Unikassa? Kokemuksia, anyone? :)

Tiedoksi nyt kaikille, että Sokoksessa on tällä hetkellä hiusten hellimisviikko sunnuntai 6.4 asti!!! Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että KAIKKI hiustuotteet ovat -40% alennuksessa! Minun budjetissani -40% on paljon ja siksi kävin siellä eilen ja nämä tarttuivat mukaan:

Schwarzkopfin BC Bonacure Oil Miracle
Light Finishing Treatment silottava hoitoöljy 100ml
Sokos, 12,55 euroa (20,90 euroa)

Cutrin Professional Chooz
Heat Protector Spray 200
°CSokos 10,75 euroa (17,90 euroa)



Tuota hiusöljyä minulla on ollut ennenkin ja olen ollut todella tyytyväinen! Öljy toimii hyvin, kosteuttaa ja ravitsee, mutta ei tee hiuksia yhtään raskaiksi tai liian öljyisiksi. Cutrinin lämpösuojasuihke on ihan uusi tuttavuus, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Ostin sen ajatellen tulevaa hiusmalliani, jonka kanssa tulen varmasti ajoittain käyttämään suoristusrautaa. Kirjoittelen myöhemmin postauksen lämpösuojakokemuksista!

Menkää siis ihmeessä Sokoksessa käymään, jos rakastatte hiuksianne, tarvitsette jonkun uuden tuotteen tai varastontäydennystä, teillä ei yleensä ole varaa kampaamotuotteisiin tai muuten vain hengailette näillä seuduilla!

Huomio:
Sain myöhemmin tietää nettiä selailemalla, että Schwarzkopfilla on markettimerkki nimeltään Gliss, jolla on myös hiusöljy. Sain myös tietää, että Glissin öljyssä on täsmälleen sama sisältö kuin BC Bonacuren öljyssä -ihanaa hajua myöten. Erona on se, että BC Bonacuren öljy maksaa 20 euroa ja Glissin öljy 5,50 euroa. Toisin sanoen ensi kerralla ostan Glissin hiusöljyn ja säästän 15 euroa. Tässä tiedon lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!