keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Arkimeikki

Salut!

Ajattelin kirjoitella kosmetiikasta eli kertoa millainen on minun arkimeikkini. Olen pitänyt arkimeikkini perin yksinkertaisena tässä vuosien ajan, mutta lisännyt siihen pikkuhiljaa joitakin tuotteita. Lisäksi minulla on pari tuotetta toivelistalla, joista kerron tässä postauksessa myöhemmin enemmän!

Kuten monet tätä blogia ennenkin lukeneet tietävät shoppailen kosmetiikkani suurimmaksi osaksi The Body Shopista. Se näkyy toki arkimeikissänikin.

Kuvassa näkyy oikeastaan kaikki tuotteet, joita käytän lähes päivittäin.
Sekoitettuna Body Shopia, Cliniqueä, Lumenea, Kryolania, Lancômea ja Dr. Hauschkaa.
Kaksi käyttämääni ripsiväriä. Toinen on Body Shopin Super Volume Mascara 17,90e
ja toinen Dr. Hauschkan Volume Mascara 24,60e.
Body Shopin Tea Tree-sarjaan kuuluvat Concealer 10,90
ja BB-Cream 10,00e (13,90e).
Kuvassa Lumenen valokynäni (muistaakseni n. 15e),
Lancômen huulikiilto Gloss in Love (lahja, en tiedä hintaa)
ja Kryolanin kajaalini, jota rakastan (8e, kyllä. Ja teatterikosmetiikkaa.)

Kerronpas vähän tuotteistani:

The Body Shopin Tea Tree BB-Cream (epäpuhtaalle iholle)
Aivan loistava tuote! Levittyy todella hyvin, on erittäin riittoisa ja peittävyyskin on juuri minulle sopiva. En halua itselleni mitään liian paksua ja hengittämätöntä tököttiä ja sitä tämä ei todellakaan ole! Pienenä miinuksena ehkä tuotteen tuoksu, mutta siihen tottuu kyllä. Jouduin vaihtamaan tähän Body Shopin Moisturize White BB-voiteesta, sillä se ei enää sopinut epäpuhtaammalle ihotyypilleni. Tämä soveltuu täydellisesti.

The Body Shopin Tea Tree Concealer
Hyvä ja aika peittävä peitepuikko, joka soveltuu erinomaisesti finnien peittämiseen, sillä kuivattaa niitä samalla. Puikko on myös hyvin riittoisa. Tätäkin voin hyvällä omallatunnolla suositella kaikille, jotka finnejään haluavat sekä peittää että päästä niistä eroon.

Lumenen Touch of Radiance valokynä
3/5 Ihan hyvä tuote, mutta välillä vaikeaa saada sitä sopivasti ulos (varsinkin alussa). Suunnitelmissa vaihtaa tämä tuote Body Shopin valokynään. Mutta peittävyys, heijastavuus ja lopputulos on kuitenkin ihan hyvä :)

Dr. Hauschkan Volume Mascara
Todella hyvin levittyvä ja ihanan musta ripsiväri, joka lisää tuuheuttakin jonkin verran. Isona miinuksena se, että leviää helposti veden ja hien mukana. Käytän siis vain, jos tiedän ettei sada, enkä mene urheilemaan :) Miksi jaksan nähdä vaivan? Koska ihan tosi, se saa ripset niiiiin näteiksi!

The Body Shopin Super Volume Mascara
Hyvä ja riittoisa ripsiväri, joka ei leviä helposti. Saattaa vähän ajan päästä joutua ohentamaan kasvovedellä, mutta toimii sen jälkeen kuin uusi! Helpottaa tietää, että tätä käyttäessä ei iske silmiensä lähelle mitään epäluonnollista, vaarallista tai eläimillä testattua. Tällä pärjää!

Kryolan kajaali
Teatterikosmetiikkaa ja sen huomaa! Todella helppo käyttää, ei liian kova eikä pehmeä, eikä leviä helposti.
Pienenä miinuksena se, että minun on pohjustettava luomeni hyvin, ettei se leviä, sillä luomeni rasvoittuvat muuten helposti :) Suosittelen siis kaikille tästä ongelmasta kärsiville näitä kikkoja: 1) puuteroi luomet hyvin 2) jos pelkkä puuterointi ei auta, eikä sinulle ole luomenpohjustusainetta, levitä vähän peitepuikkoa luomille (tätä ei kannata tehdä usein, sillä peitepuikko kuivattaa helposti luomien herkän ja hyvin ohuen ihon)

Pari tuotetta vielä eli 

Cliniquen puuteri (lahja äidiltä, en tiedä hintaa)
Todella hyvälaatuinen ja peittäväkin puuteri. Helppo säädellä peittävyyttä käyttämällä joko sientä tai huiskua (itse käytän huiskua, sillä viimeistelen sillä). Allergiatestattu ja lempeä iholle :)

Lancômen huulikiilto Gloss in Love (lahja)
Olen aina vihannut kaikkia huulikiiltoja. Miksi? Ne ovat tahmeita, eivät levity tasaisesti ja maistuvat pahalta sekä näyttävät hirveältä. Tähän kuitenkin rakastuin. Gloss in Love levittyy tasaisesti ja ohuesti, kiiltää kauniisti ei maistu miltään ja kestää pitkään. Ei miinuksia :)


Siinä pitkästi ja laveasti esitettynä kaikki arkimeikkiini käytettävät tuotteet. Jos mietitte miksi miinuksia on tuotteissa niin vähän, se johtuu siitä, että en käytä huonoiksi todettuja tuotteita ollenkaan. Olen luopunut kaikista turhista meikeistäni heittämällä ne roskiin. Jos tuote on huono niin usko pois, et tule käyttämään sitä koskaan.

Lopuksi vielä kuva minusta meikattuna näillä tuotteilla. En valitettavasti ehtinyt kuvaamaan yksityiskohtia, mutta voi olla, että niitä kuvia tulee myöhemmin :) Olen kuitenkin itse hyvin tyytyväinen luonnolliseen meikkiini.

Toivottavasti saitte hyviä tuotevinkkejä, jos ette muuta.
Menen muuten huomenna varaamaan kampaaja-aikaa! Iik, jännittää... Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!