perjantai 21. helmikuuta 2014

Au revoir Koillismaa!

Viimeinen postaus täältä Koillismaalta!
Huomenna onkin jo lähtö (miten voi aika mennä näin nopeasti) ja täällä minä istun mökissä taas kolmisteen kahden suomenlapinkoiran kanssa kirjoittelemassa tänne :)

Olen käynyt nyt kaksi kertaa hiihtämässä murtsikkaa ja voin sanoa, että toinen kerta meni PALJON paremmin kuin ensimmäinen! Päästiin jo poikaystävän kanssa pidemmälle ja selvisin ladulta ihan hyvin - paria "paniikkikohtausta" lukuunottamatta (alamäet on pelottavia!).
Ymmärsin myös, että laskettelu on tavallaan vähemmän pelottavaa, koska on paljon isompi kontrolli suksiinsa alamäissä, eikä sillä mihin nojaat ole niiiiiin suurta merkitystä.

Olen myös käyttänyt (liikaa?) aikaa blogien lukemiseen ja kuolannut kynsitaiteen perään. Himoitsen nyt Konad kuvalaattoja ja lakkoja itselleni sekä uutta päällyslakkaa.
Harmittaa myös, kun Body Shopissa on tällä hetkellä kanta-asiakaspäivät, jotka kestävät vain huomiseen eli -20% alet menevät täysin ohi.

Onneksi täällä on todella kaunista ja olen saanut mm. valokuvata sydämeni kyllyydestä! Tänään ollaan katsottu lätkää (ja murehdittu Suomen tappiota) ja luvassa on viellä lettuja à la française sekä perunoita ja silliä!

Ihanaa loman loppua (nyyh) kaikille!

Mitäs te ootte lomalla puuhailleet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!