tiistai 11. helmikuuta 2014

Orange, orange!

Oranssi on jo jonkin aikaa toiminut keltaisen ohella voimavärinäni.
Viime syksynä kävelin koulusta sateisen päivän jälkeen kotiin ja tunsin kuinka oikea sukkani alkoi kastua. Jalassani minulla oli ihanat murretun vihreät Converseni. Perille päästyäni huomasin, että oikean kenkäni pohjassa oli leveä reikä. En osaa sanoa miten tämä tapahtui, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta. Ensimmäiset Converseni olivat kirkkaan punaiset ja luovuin niistä ison 8cm leveän reiän takia (joka oli kylläkin tullut kengän sivulle eikä pohjaan).

Onneksi sitä seuraavalla viikolla ilma kylmeni sen verran, että kaivoin Riekerin talvisaappaani ja Anna Fieldin talvinilkkurini esille, enkä tarvinnut heti uusia converseja. Tämä oli onni siksi, koska olin satavarma tulevista Conversieni väristä. Halusin oranssit. Pitkään etsin, mutta mistään ei löytynyt sopivaa kokoa. Olin kuitenkin päättänyt, etten hanki muun värisiä, ja koska nyt on talvi niin en tarvinnut heti uusia tennareita.

Sitkeyteni palkittiin ja kolmen kuukauden etsinnän jälkeen löysin ne! Stadium.fi pelasti päiväni. Kengät tulivat neljän arkipäivän aikana ja sopivat täydellisesti jalkaan.

Arvatkaas kuka odottaa kuivaa kevättä suurella innolla.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!