tiistai 18. helmikuuta 2014

Lumentäytteinen lukuloma

Lukea voi monella tavalla. Niitäkin ihmisiä on, jotka lukevat aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Minä en ole yksi heistä.

Hiihtoloman kunniaksi matkustimme koko perhe poikaystäväni kera yöjunalla Taivalkoskelle viikoksi. Täällä siis jo ollaan ja lumesta nauttimisen sivussa luetaan ylioppilaskokeisiin. Itse olen jo aloittanut lukemisen ja tavoitteena on lukea joka päivä ajatuksen kanssa pari kappaletta nopean pläräyksen ja ärsyyntymisen sijaan. Muuttoni jälkeen aion lukea päivässä 3-4 kappaletta ja/tai kerrata aktiivisesti kielioppia. Painopisteenä on espanja, sillä välitän siitä paljon enemmän kuin ruotsista, mutta toki sitäkin joudun vielä lukemaan aktiivisemmin kuin nyt.

Tänään käytiin (jokseenkin epäonnistuneella) hiihtolenkillä poikaystäväni kera ja melkein kaikki muut ovat käyneet laskettelemassa. Minä osallistun lasketteluun heitä kuvaamalla, kun en itse oikein koe lajia omakseni..
Ohjelmassa on ollut myös hyvää ruokaa, paljon poroa ja jääkiekon seuraamista sekä tietenkin yleistä rentoutumista ja yhteistä ajanviettoa.
Tässä hieman kuvia reissulta tähän mennessä:


Yöjunailua ja meidän Taru

Meidän Aura lempipaikassaan eli ihmisten keskellä

Maisemia lasketttelupaikalta

Poikaystävän vauhdin huumaa

Auran kanssa lepäilyä

Siinä meidän tunnelmia. Miten teidän hiihto-/lukuloma on mennyt? Olettekos jääneet omalle paikkakunnalle vai lähteneet seikkailulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!