torstai 6. helmikuuta 2014

Kohta helsinkiläinen!

Asunto Helsingistä löydetty!!!

Jeij! Muutto tapahtuu heti hiihtoloman jälkeen ja pakkaaminen on jo alkanut! Pakkaamisen ja ilouutisen myötä on myös alkanut ihan uusi elämänvaihe eli vakuutusyhtiöissä ravaaminen ja noin Sinuhe egyptiläisen pituisen muuttolistan läpikäyminen.

Se on järjetöntä kuinka monta asiaa pitää muistaa, kun muuttaa. Muuttoilmoitus pitää tehdä kolmeen eri paikkaan, kotivakuutus ja sähkösopimus pitää hommata todella ajoissa, KELAssa pitää käydä ajoissa neuvottelemassa tukien muuttamisesta (ja nehän on aina niin avuliaita ja iloisia tästä.. öhöm..), budjetteja pitää laskeskella noin kolme kertaa viikossa, jottei paniikki nousisi liikaa ja - tietenkin - on valmistauduttava henkisesti olemaan köyhä opiskelija seuraavat 5-6 vuotta. Olen myös yrittänyt tuli perseen alla myydä vanhoja koulukirjojani pois, jottei niiden kanssa tarvitsisi muuttaa tai heittää niitä paperinkeräykseen ja olen antanut pikkusiskolle Mount Everestin kokoisen kasan vanhoja tavaroitani lahjaksi.

Töitä en ole vieläkään löytänyt, mutta etsin koko ajan. Etsintä toki helpottuu, kun muutan ja voi käydä lähikauppoja ja -liikkeitä läpi.

Sellaista minulle kuuluupi tällä hetkellä!
Lisäksi huomenna alkaa ylioppilaskirjoituskausi äidinkielen tekstitaidonkokeella. Luotan itseeni jonkin verran. Katsokaamme miten käy...

Ihanaa viikon loppupuolta kaikille!
Huomenna palkitsen itseni zumballa ja pakkaamisella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!