sunnuntai 18. tammikuuta 2015

RUK-kurssijuhla 245 Kannel

Lähde
Mun vuosi 2015 alkoi tosiaan Reserviupseerikoulun kurssijuhlalla
numero 245. Ehkä yksi elämäni parhaimmista päivistä ikinä!

Busseilla piti olla aamulla klo 07:25 eli noin varttia ennen lähtöä. Itse olin ihan ajoissa, vaikka olin unohtanut tässä välissä iltapuvunkin kotiin ja käynyt hakemassa sen :'D Joka tapauksessa, vaikka oltiin kaikki -lukuunottamatta kahta ihmistä- ajoissa niin lähdettiin yli 40 minuuttia myöhässä liikkeelle. Tästä syystä melkein myöhästyttiin ruusurynnäköstä ja meidät heitettiin suoraan RUK:n päärakennuksen eteen, missä se rynnäkkö tapahtui.

Ruusurynnäkkö alkoi sillä, että noin 700 jätkää marssi tahdissa meidän eteen. Tämän jälkeen eräs heistä kosi tyttöystäväänsä noin 1400 ihmisen edessä keskellä hiekkakenttää. Kaikkien helpotukseksi tyttö sanoi kyllä. On muuten aikas pelottavaa, kun 700 sotilasta juoksee ruusut suussa karjuen sua kohti. Onneksi kulta löysi mut todella äkkiä ja päästiin viemään kamoja ja laittautumaan sillä aikaa kun lähihotelleissa olevat lähtivät laittautumaan sinne.


Iltapuku ja hartiahuivi sekä vähän kulahtanut minä johonkin aikaan yöstä

Sain ihme kyllä hiukseni edes jotenkin kiharrettua ja laitettua, kun eräs erittäin ystävällinen
randomtyttö lainasi mulle hiuslakkaa. Suoristusraudalla saa ihmeitä aikaa näinkin lyhyeen tukkaan.
Mekon kanssa oli.. no.. yhtä.. helvettiä. Mutta selvisin siitä päivästä siitä huolimatta. Mulle ei vain sovi olkaimeton mekko. Se on kuulkaas nyt niin, että kun kuppikoko on yli D niin sä oot pulassa sellaisen kanssa. Teetän siihen olkaimet seuraavaa tilaisuutta varten. Nou hätä.


En hirveästi siellä kuvaillut, koska halusin nauttia päivästä, enkä kadu. Koristelu oli mieletöntä (kiitos rakkaan somistuspäällikköni) ja meinkinki loistava! Ohjelmistossa oli puheiden lisäksi (jotka ei edes olleet mun mielestä niin tylsiä) mm. Niko Kivelä (ihan mahtava!!) ja musiikkia. Diskossakin ehdittiin käydä ja tanssittiin sekä villisti että hitaita. Koko ilta huipentui speksiin, jonka jätkät ja eräät mimmit oli laatineet ja se oli aivan törkeän hauska! En ole siis nauranut niin paljon niin lyhyessä ajassa pitkään aikaan.


Bussit lähti noin puoli yhden maissa liikkeelle ja päästiin Sokos Hotel Vantaalle joskus kahden aikoihin yöllä. Molemmilla oli niin nälkä, että kamojen viemisen jälkeen käytiin Hesessä hakemassa hampurilaisateriat. Yö venyi myöhään, kun ei oltu nähty viikkoon ja tiedettiin, ettei nähdä kahteen. Seuraavana aamuna tiet erkanivat noin klo 12 ja palasin tyhjään kotiin.. Pakko myöntää, että yksin asuminen joululoman ja kurssijuhlan jälkeen oli todella vaikeaa..

Nyt RUK on kuitenkin ohi ja 22. päivä kulta kotiutuu takaisin suomenruotsalaisten pariin :) Tämä tarkoittaa SUURTA helpotusta kevääseen, jonka takia olen tällä hetkellä erittäin onnellinen!

Lisää kuvia:

Iltalaukku
Väsynyt minä kahden yön unettomuuden ja valvomisen jälkeen

2 kommenttia:

  1. Kauan tää miekkoses on ollu intissä? Ja mitä toi suomenruotsalaisten pariin tarkotti? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nyt ollu viime heinäkuun alusta asti :) pääsee sitten ensi kesäkuussa pois..
      Hän käy siis inttiä lähinnä Dagsvikissä, jos tätä RUK-aikaa ei lasketa :D Ja Dragsvikissä on enimmäkseen suomenruotsalaista väkeä ja palvelus suoritetaan siellä ruotsiksi.

      Poista

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!