keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hiljaisuuden selitystä ja kuulumisia

Ihanaa uutta vuotta 2015 teille kaikille!
Blogissa on ollut jo jonkin aikaa hiljaista ja siihen löytyy monenmoista selitystä...

Ihan ekaksi haluaisin sanoa, että rakas MacBook Pro'ni on tällä hetkellä pienen onnettomuuden vuoksi huollossa. Luojan kiitos vakuutus korvaa kulut, mutta blogin kirjoittelu on ollut todella hankalaa tai oikeastaan mahdotonta. Sen lisäksi kuvien lisäily tähänkin tekstiin tulee olemaan tuskaa.

Toisinakin selvisi, että olin ollut 2kk turhaan ja tietämättäni angiinan kourissa. Tämä selvisi vasta viitisen päivää ennen joulua, kun kuume oli jo todella korkea ja vointi erittäin huono. Antibioottikuuri teki onneksi tehtävänsä ja sain syödä jouluaattona jouluruokaa ihan rauhassa ja ilman kipuja. Bloggailu ei kuitenkaan voinut vähempää kiinnostaa vähään aikaan... Puhumattakaan siitä kuinka huonosti treenit meni koko marras-/joulukuun.

Joululoma meni sairastelun lisäksi kullan kanssa yhteisen ajan viettämiseen. Voin sanoa, että siitä yhdestä viikosta yhdessä otettiin kaikki irti.. Rukkileskeys on suoraan sanottuna perseestä. Mitä sitä kaunistelemaan. Odotan innolla 22. tammikuuta, kun tää RUK-jakso on meidän elämässä lopullisesti ohi.. Täytyy kyllä sanoa, että ihan vähän tätä RUK-leskeä lohdutti mielettömät upseerioppilaiden järjestämät kurssijuhlat 3. tammikuuta!!! Ikinä en ole ollut niin hienoissa bileissä! Harmittaa viiiiieläkin, että ovat jo ohi. Sain laitettua itseni ihan kivaan kuntoon ja pienestä mekkohankaluudesta huolimatta mulla oli aivan sairaan kivaa. Ehdottomasti yksi elämäni parhaista päivistä. Romanttista tunnelmaakin oli riittämiin, kun kahta neitokasta kosittiin.

Joka tapauksessa minun vuoteni on lähtenyt aika loistavasti käyntiin. Kurssijuhlalla oli hyvä aloittaa ja oon tämän viikon vain siivonnut asuntoa joulukuun jäljiltä. Kuusi kököttää vielä tuossa, sillä en aio kantaa sitä yksin ulos, eikä se ole pahemmin kuivunutkaan. Joulukausi ei ole mulle ohi ennen kuin rukki on.

Tähän vuoden alkuun kuuluu todella, todella paljon töitä (hyvästi tenttiluku nyyh..) ja tulevan asunnon metsästystä sekä häämekon etsintää tässä pikkuhiljaa.. Ajattelin aloittaa sen rumban tuossa helmikuussa tai jotain.. Apua.

"Pakollisen" uudenvuodenlupaukset-postauksen teen erikseen, koska tästä tulee muuten aivan liian pitkä teksti.. :D
Niin ja hei! Kävin viimein kampaajalla siistimässä pehkoani ennen kurssijuhlaa ja tästä tuli aika kiva polkka ;) Helppo lähteä kasvattamaan tähän pituutta ilman, että se näyttää törkeältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!