lauantai 22. helmikuuta 2014

Käsiunelmat

Hei!
Olen viime päivinä todella pohtinut käsieni kuntoa. Asumme täällä kylmässä Suomessa ja se näkyy hyvin selvästi käsistä.
Kynteni usein lohkeilevat, kynsinauhani repeävät ja kipeytyvät sekä vuotavat verta ja ihoni menee kireäksi ja erittäin kuivaksi.

Olen huomannut, että mm. ollessani Espanjassa lomalla kynteni voivat paremmin kuin koskaan! Uskon oliiviöljyn olevan ratkaiseva tekijä asiaan. Siispä aion myös muuttaa ruokavaliotani terveellisemmäksi ja oliiviöljypitoisemmaksi! ;)

Minä todella haluan kivusta ja kauhusta eroon. Siksipäs lisään myös nämä tuotteet must have -listalle ja ostan ne heti, kun vain voin:

Almond Hand & Nail Cream, 10,00e (14,90e), The Body Shop
"Makean mantelin tuoksuinen, nopeasti imeytyvä käsi- ja kynsivoide hoitaa ja pehmentää käsiä, kynsiä sekä kynsinauhoja. Sopii hyvin päiväkäyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille; ihanteellinen sinulle, joka haluat tehokkaan, päivittäiseen käyttöön soveltuvan käsi- ja kynsivoiteen, joka ei jätä tahmaista tunnetta."
Almond Nail & Cuticle Oil, 12,50e, The Body Shop
"Kätevä, helppokäyttöinen öljy hoitaa ja vahvistaa kynsiä sekä kynsinauhoja. Tuote auttaa myös vaalentamaan kynsiä. Kynän viisto pää toimii appelsiinipuutikun tavoin. Sopii kaikille ihotyypeille; ihanteellinen sinulle, jolla on kuivat, hauraat ja halkeilevat kynnet ja kynsinauhat."

Ja sitten joskus kun olen varakkaampi ja raaskin pistää rahaa tällaiseenkin:

Nail Block, 5,40e, The Body Shop
"Neljäpintainen kynsienkiillotuskuutio viilaa kynnet, tasoittaa kynsien kuhmurat ja tekee kynnet kauniin luonnollisen kiiltäviksi. Tummanharmaa pinta viilaa, valkoinen pinta tasoittaa kuhmurat, musta pinta kiillottaa ja vaaleanharmaa pinta lisää luonnollista kiiltoa."

Missä kunnossa teidän kyntenne ovat ja mitä toimenpiteitä ja tuotteita teillä on niiden hoitamiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!