torstai 27. helmikuuta 2014

Citygirl from Paris

Hei taas kaikille!

Tiistaina koitti muuttopäivä, jossa sitten vierähtikin kello yhteen asti yöllä. Kaikki sujui hyvin, mikään ei mennyt rikki (JES!) ja saimme poikaystävän kanssa nukkua ensimmäisen yön ensimmäisessä yhteisessä kodissamme.

Paljoa emme ole vielä ehtineet asunnon eteen tehdä. Olemme purkaneet pakolliset keittiö- ja kylpyhuonetavarat ja en itse ole löytänyt edes sitä ihanaa jätesäkkiä, jonka pohjalla on kaikki alusvaatteeni. Paljon aikaa on mennyt asunnon siivoamisessa ja putsaamisessa likakerroksista, sillä edelliset asukkaat olivat näemmä maailman laiskinta ja likaisinta sakkia, jotka eivät olleet koskaan kuulleet Tolusta, kloriitista tai hajuhaitoista. Onneksi äiti kasvatti minut hyvin.

Tänään vuorossa on koko kylpyhuoneen jynssäys (jeeeee...) ja keittiön hyllyjen desinfiointi sekä
vaatekaapin täyttäminen (loppuu muuten vaatteet kesken). En ymmärrä mistä tämä kaikki siivousenergia kumpuaa. Kai se on sitä oman pesän rakentamista.
Aamupäivällä menin ensimmäiseen helsinkiläiseen työhaastatteluuni, joka sitten siirtyikin maanantaille eli osallistuin vain yleiseen ryhmätilaisuuteen. Sinänsä hyvä, sillä saan sitten harjoitella mm. ikärajapassi-testiä enemmän. Haen vuokratyöläiseksi, kun en muutakaan ole tähän mennessä löytänyt ja rahaa todella tarvitsen tänne suuntaan.

Olen siis nyt virallisesti helsinkiläinen ja aika onnellinen siitä. Viihdyn ratikoiden ja bussien keskellä ja juoksen iloisesti ympäriinsä oranssit converseni jalassa tuntien itseni erittäin väsyneeksi, mutta todella onnelliseksi. Taidan olla aika Citygirl from Paris!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!