lauantai 1. maaliskuuta 2014

Koiraikävää

Hei!
Täällä on edelleenkin ollut paljon tekemistä ja vähän lepotaukoja. Olohuone näyttää tällä hetkellä joltain yleisvarastolta, jonne voi vain tuoda pahvilaatikossa tavaroita, jotka näyttää hyvältä, mutteivät mahdu minnekään. Saatiin kuitenkin kirjahylly edes jotenkin omalle paikalleen (ilman kirjoja tietenkin) ja keittiötä siistittyä niin, ettei tarvitse joka tavaran kohdalla kysyä toiselta, että "Missä tää on? Mihin sä pistit tän?". Kylpyhuoneeseen on asennettu imukuppitelineet (joista toinen tippuu säännöllisesti lattialle) ja suihkuverho. Jaksettiin jopa leikata liukuesteet meidän hervottoman mattomäärän (lue kolmen maton) alle. Urakka etenee siis hitaasti, mutta varmasti!

Aura pallero
Tänään on ollut ihana kotipäivä. Käytiin poikaystävän vanhempien luona saunassa, mutta muuten vain nukuttiin pitkään, oltiin, järjesteltiin tavaroita, laitettiin ruokaa ja katsottiin Putous.
Täytyy sanoa, että vaikka elämä täällä on (sotkusta ja tauottomasta järkkäämisestä huolimatta) aika mahtavaa ja ihanaa niin kärsin aivan hirveästä koiraikävästä. Jokainen, jolla on tai on joskus ollut lemmikki tietää millaista se on/olisi, jos ei lemmikin kanssa asuisi. Minäkin tiesin, mutten aavistanut kuinka vaikeaa se oikeasti on. Onneksi huomenna mennään juhlimaan veljen synttäreitä porukoiden luo niin saan rapsutella kahta karvakorvaakin sydämeni kyllyydestä.

Tällainen turha ja tylsä elämäteksti tänään, ei irronnut muuta näin väsyneenä.
Onko teillä lemmikkiä? Jos on, mikä?


Taru neiti
 Ps. Vaate-, kosmetiikka- ja sisustuspostauksia tulee rutkasti enemmän, kun ollaan saatu kämppä täällä kuntoon :) Niitä odotellessa höpisen täällä mukavia ja haaveilen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!