tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kuulumisia!

Hei kaikille!
Lupasin kirjoitella kuulumisia. Takatalvi on ohi ja kevät tuli!
On ollut kaikenlaista vilinää ylppäreiden kanssa, mutta se on onneksi nyt OHI. Kirjoitin maanantaina espanjan (meni mielestäni tosi hyvin) ja pääsin vapaaksi! Odottelen nyt siis lopullisia äidinkielen, ruotsin ja espanjan tuloksia, joiden pitäisi tulla julki joskus toukokuussa (eli sitä odotellessa...).

"Vapauteni" kestää huiman päivän. Pääsykoekirjani tipahti tänään eteiseeni, mikä tarkoittaa sitä, että huomenna alkaa lukeminen. Haen siis opiskelemaan kasvatustieteitä eli osallistun VAKAVA-kokeeseen 6. toukokuuta. Kirja on 194 sivua pitkä = se täytyy osata ulkoa, koska kirjoja on vain yksi ja sivuja "noin vähän".

Olemme myös hankkimassa sohvaa eli tänään käydään IKEAssa ja varmaan huomenna kootaan se. Lisäksi on etsittävä kellarikomero (hirveästi tavaraa lojuu pitkin kämppää, mitä pitäisi vielä viedä sinne pois silmistä) ja koko ajan yritetään tehdä kodista kodikkaampi. Ja tänään saatiin imuri (JES!!) eli viimein (kuukauden odotuksen jälkeen) saatiin imuroitua koko kämppä. Voin sanoa, etten ole ikinä nauttinut imuroimisesta niin paljon. Villakoirat hävisivät ja nyt on helpompi hengittää, terveisin pölyallergikko.

Valmistelen tällä hetkellä sellaista elämänmuutostekstiä, jonka julkaisen varmaankin huomenna tai ylihuomenna eli olkaa kaikki kuulolla! Tällä tytöllä on paljon suunnitelmia keväälle.

Kasvatustieteiden pääsykoekirja
Samalta viivalta 8
Täytyy vielä kertoa, että olen siis löytänyt töitä vuokratyöläisenä eli olen tähän mennessä ollut

koulutuksessa, opetellut S-ketjun kassaa (iik ei oo helppoa), ollut yhdessä työvuorossa ja käynyt Veikkauksen verkkokurssia (vieeeeläkin kesken onmonimutkaistaapua). Kassaneitinä olo tuntuu olevan ihan kivaa vaihtelua kolmen vuoden lapsiparkissa olon jälkeen. Saan haastaa itseäni sopivasti joka vuorolla ja opin uutta hirveällä vauhdilla! Työ ei ole todellakaan pitkäveteistä, vauhti on kova joka vuorolla. Miinusta on toki tulojen epävakaisuus ja tietynlainen "freelancermaisuus".. Mutta etsin koko ajan jotakin muuta tässä sivussa. Ajattelin keskittyä kesätöiden hakuun.

Nautin siis aurinkoisista kevätpäivistä (tämä päivä ei kuulu niihin) ja koitan saada kaiken pikkuhiljaa järjestykseen. Viikon kohokohta on porukoideni vierailu perjantaina. Täytyy hankkia jotain pientä kivaa purtavaa heille ;)

Hyvää viikkoa ja toivotaan enemmän niitä aunrinkoisia päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!