tiistai 2. joulukuuta 2014

Sukat armeijaan

Sain tosiaan viimein lauantaina valmiiksi rakkaalleni villasukat jalkoja lämmittämään armeijaan. Sukkien värin (ja vähän mallinkin) vuoksi ne eivät sovellu saapaskäyttöön, mutta ne on hyvä pistää jalkaan pitkän metsäreissun jälkeen.

Ohje löytyi täältä ja lankana toimi Novitan 7 veljestä (väri 394) ja puikkoina käytin 3mm metallisia sukkapuikkoja, vaikka ohje on tehty pyöröpuikoille.

Kulta vaikutti oikein tyytyväiseltä sukkiin ja niin olen kyllä minäkin, sillä nämä olivat ensimmäiset niin sanotusti vaikeammat sukkani, jotka eivät putoa "perussukka"-kategoriaan. Ei pahemmin tullut mokiakaan. Tässä vähän lisää kuvia tuotoksesta:

Valmis pari
Kuviota vähän lähempää

Kuvio on todella helppo, kun sen oppii ja toista sukkaa tehdessä en oikeastaan enää luntannut kaaviosta kuvion etenemistä ollenkaan. Koko sukka syntyy pelkästään oikean ja nurjan vuorottelulla eli ei tarvitse jännittää mitään langankiertoja tai muuta sellaista. Täytyy kyllä myöntää, että kärsivällisyys loppui kärkikavennusten suhteen, joten tein omanlaisen kavennuksen, joka kuitenkin sopii sukkiin.

Tällä hetkellä tosiaan kovaa vauhtia syntymässä kuplasukat, joista postailen kuvia tänne niiden valmistuessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!