tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pâques!

Matkalla synttäreitä viettämään
Toivotan teille hieman myöhässä hyvää pääsiäistä!
Itse olen ollut suhteellisen kiireinen iskän tulon, synttäreiden, pääsykokeeseen lukemisen ja saunomisen keskellä :D Tässä kuitenkin pääsiäisfiilistelyt!

Tämä pääsiäinen erosi huimasti kaikista muista elämäni pääsiäisistä, sillä...
1. Asun omassa asunnossa poikaystäväni kanssa.
2. Isäni halusi tulla viettämään syntymäpäivääni lauantaina Suomeen eli hänen lentonsa laskeutui perjantaina Suomeen..

Aloitin pääsiäisvalmistelut jo viikkoa ennen, sillä olen pienoinen pääsiäisfriikki.. Siihen sisältyi ruokakaupassa käymistä ja asunnon koristelua. Kuvia tulee tässä tekstissä vielä jonkin verran. Olen myös hurahtanut krysanteemeihin, jotka ovat mielestäni ihanan värisiä ja todella helppohoitoisia! Meidän asunnossa on tosin niin kuuma, että joutuu kastelemaan kasveja lähes joka päivä. Raeruohon pitäminen elossa on ollut suuri haaste poikaystävälleni, joka on kastellut sitä kaksi kertaa päivässä!

Pääsiäinen oli ihanan rauhallinen. Helsinki oli yllättävän tyhjä, parkkipaikkoja oli vapaana joka puolella ja kaduilla oli todella vähän väkeä! Perjantai meni pääsykokeisiin lukiessa ja rentoutuessa, lauantai synttäreitä viettäessä, sunnuntai kotona tv-sarjoja katsomassa sekä pääsykokeisiin kertaamisessa ja maanantaina pääsin viimein salille sekä illalla saunaan!

Halusin siis lähinnä postailla tänne kuvia, joten tässä niitä tulee!





















Hyvää arjen alkua taas kaikille!
Tämä tyttö lähtee nyt töihin.

Ja niin, miten te vietitte pääsiäistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!