perjantai 27. helmikuuta 2015

All The Feels

Kikkuraaaaa

Fiiliksiä tältä päivältä:

Haikeus
On haikeaa sanoa hyvästit ihmisille, joihin on tutustunut viimeiset viisi kuukautta. On haikeaa palauttaa omat avaimet, työvaatteet ja tyhjentää kaappi numero 85. On haikeaa kävellä hämärässä ja äärimmäisen hiljaisessa IKEAssa puoli kymmeneltä illalla viimeistä kertaa. Tulen todella kaipaamaan niitä tiettyjä ihmisiä. Kiitos heille siitä, että he tekivät tästä kokemuksesta niin mielekkään ja ihanan.

Helpotus
Luojan kiitos se on ohi. On perin ikävää miettiä yli kk ajan "ketkäköhän pitää musta.. ja ketkä ei". Ei tarvitse enää mennä paikkaan, jossa osittain kokee olevansa epätoivottu. Ei tarvitse enää kestää niin montaa asiaa, jotka ei oikeasti vaan toimi. Ehkä löydän kesällä jonnekin, joka on mulle parempi paikka.

Ilo
Mentalist Season 7
Jostain syystä mulla oli todella hyvä päivä tässä todella hyvässä viikossa. Joskus on vain tosi hyvä fiilis. Lähdin töihin paljon laittautuneempana kuin yleensä: meikkasin todella huolellisesti ja kiharsin hiukset. Hiusten kihartaminen on muuten oiva tapa piristää päivää entisestään, suosittelen! Itse kiharran ihan suoristusraudalla tätä polkkaa. Lopputulos oli ihanan kihara ja ei liian siistitty ja laitettu.

Jännitys
Ennen töihin menoa katsoin Mentalistin vikan kauden loppuun. Pitkästä aikaa oli oikeasti jännittävät jaksot!! Loppu oli tavallaan vähän ennalta-arvattava, mutta I'm still happy with it.

Stressi
Stressi vaanii ja hiipii jo pikkuhiljaa mun päähän ja sydämeen.. Ensinäkin mulla on vajaa kuukausi aikaa lukea 685 sivua tenttiin, joka pitäisi oikeasti saada läpi. Toivon kolmosta, se riittää mulle. Ja kaikista eniten stressaa tietenkin tättäräää.... pääsykoe! Materiaali ilmestyy vasta kuukauden päästä, mutta paineet on kovat.. Pitää vain yrittää keskittyä nykyhetkeen ja stressata sitä isoa koitosta vasta kun se tulee oikeasti kohdalle.. Äääää..

Kaiken kaikkiaan yhteen arkipäivään mahtuu monenlaista. Uupuneena juttelen nyt FaceTime-puheluni loppuun rakkaan parhaan ystäväni kanssa, jonka jälkeen sammun ja herään huomenna uuteen aamuun ja tavallaan uuteen alkuun.

Tsemppiä kaikille perjantaihin, kohta alkaa viikonloppu!

Loppuun vielä kuva rottakaksosten Siirin ja Minnin kauniista
aikaansaannoksesta eilen.. R.I.P pesusieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!