keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Body Love

Kävipä niin, että eksyin Body Shopiin, enkä päässyt sieltä ulos ennen kuin satanen lompakosta lennähti. Täytyy kyllä sanoa, että pidän isona syyllisenä siellä työskentelevää kosmetologia, jolta menin kyselemään vähän neuvoja.. :D

Eipä tässä mitään, naama voi hyvin ja olen tyytyväinen elämääni. Sanotaanko, etten mene vähään aikaan ostamaan sieltä mitään.. Ainakin niin luulen.

Tuotteiden lisäksi sain kaksi tuommoista kuvassa olevaa vihreää näytettä jostain yöseerumista, joka on tulossa myyntiin nyt keväällä. Suoraan sanottuna en pitänyt mitenkään ihmeellisenä neljän käyttökerran jälkeen. Pohdin, että olenko tyhmä vai pitäisikö tätä käyttää vain pidempään ja säännöllisemmin..? Ei voi tietää.

Seuraavaksi ihania uusia tuotteita:


Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator 17.90e
(Kuvassa valkosininen tuubi)
Kosmetologi suositteli minua vaihtamaan siitä Tea Tree'n kuorinnasta tähän merileväkuorintaan, koska kuulemma ihotyyppilleni sopisi tämä paljon paremmin. Ilmeisesti olen kuvitellut kukkivan ihoni paljon pahemmaksi kuin mitä se oikeasti on.. ;)
Olen käyttänyt tätä nyt noin kolme kertaa ja olen taas erittäin tyytyväinen! Tuote kuorii hyvin ja on
helppo pestä pois, eikä siitä jää mitenkään nihkeä olo, vaan iho on pehmeä kuin vauvanpeppu! Lisäksi ei ole pahemmin ollut näppyjä nyt vähään aikaan, mutta lieneekö se sitten ihan vain hormonijuttu - selviää myöhemmin. Joka tapauksessa, ostan uudelleen!

Moisture White Shiso BB Serum Inside SPF 25 30.70e

Vanhaa BB-voidettani ei ilmeisesti tuoda Briteistä Suomeen enää ikinä tai vähään aikaan, joten päätin kosmetologin suosituksesta kokeilla saman sarjan toisenlaista BB-voidetta. Tuote on toki kympin verran kalliimpi, mutta mielestäni ihan sen arvoinen.  Hintaa tulee lisää siitä syystä, että voiteessa on hoitavaa seerumia, joka suojaa, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote on alunperin suunniteltu mm. maksaläiskistä kärsiville ja niiden ennaltaehkäisyyn, mutta sopii täydellisesti muillekin ihotyypeille! Plussaa tässä on vielä tuo aurinkosuoja 25 (kuten edellisessäkin) ja kätevä pakkaus, jossa toimiva pumppusysteemi. Peittävyys on juuri sopiva, eikä tämä mielestäni tuki ihohuokosia ja on helppo puhdistaa pois päivän päätteeksi. Tätäkin ostan uudelleen myöhemmin!

Lightenin Touch -valokynä 19.00e

Tämän tuotteen olen esitellyt aikaisemminkin tässä postauksessa! 10/10 ja sen vuoksi ostin sitä lisää ;) Värinä minulle tietenkin se vaalein.. kuten kaikissa ihonpohjustusmeikeissä!

All-In-One Concealer 20.00e

Menin alunperin metsästämään mm. juuri peitevoidetta ja minulle sitten suositeltiin tätä. Tuote on vähän "hassun" näköinen sisältä eli puikkomainen, mutta keskellä on sellainen ei-pigmenttinen vaalea kohta. Tämä keskikohta sisältää suojaavia ja ihoa hoitavia ainesosia. Peitevoidetta levitetään siveltimellä niin, että sekä pigmenttiä että keskikohdan aineita otetaan mukaan iholle asti. Tuote muuttuu iholla voidemaisesta puuterimaiseksi ja mielestäni auttaa hyvin peittämään näppylät ja esim. kirkastamaan nenänpieliä yms. Ostan uudelleen tätäkin!

Lipstick & Concealer Brush 11.80e

Toimiva ja kuulemma helposti pestävä sivellin :) Tätä käytän tuon ylläolevan peitevärin kanssa ja toimii todella hyvin!

Tämmöisiin ihanuuksiin sain palamaan niin paljon rahaa.. Mitään en kadu!

Entä onko teillä mitään näistä tuotteista?
Kiinnostaako jokin tuote?

3 kommenttia:

  1. Hei pahoittelut ettei kommentini liity aiheeseen, mutta ajattelin kysyä sun mielipidettä tommosiin vuokratyöfirmoihin? Oon tässä kattonu duunia intin jälkeiseen elämään, nii muistelin et oot työskenelly semmosessa? Kassatyö siis kyseessä tässä firmassa mihin ajattelin hakea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva vain, kun kysyt! :)

      Vuokratyöfirmoissa on hyvät ja huonot puolet, kuten monessa muussakin asiassa.

      Hyviä puolia:
      - 0 tuntinen työsoppari eli he ei vaadi sinulta mitään työtunteja (loistavaa esim. opiskelun ja muun elämän kannalta)
      - Rahaa tulee, mikä on aina positiivista
      - Saa itse päättää omat työvuorot eli siinä suhteessa aika joustavaa.
      - Itse pidän kassatyöstä :)
      - Voi pitää aina B-planinä (kuten mulla nyt) eli voi ns. sulkea kalenteria ja olla käymättä töissä vähään aikaan, jos tuntuu siltä

      Huonoja puolia:
      - Aika stressaavaa, jos pitää ihan elättää itsensä sillä eli maksaa vuokra jne..
      - 0 tuntinen työsopimus merkkaa myös sitä, että he ei lupaa sulle työvuoroja eli välillä niitä ei vain ole tarpeeksi tai paljoakaan
      - Pääkaupunkiseudulla vaihtelu on mielestäni stressaavaa eli ei omaa työyhteisöä ja -ympäristöä, jolloin joutuu koko ajan sopeutumaan uudelleen ja uudelleen ja eri kaupoissa on vähän eri tavat toimia
      - Ongelmana voi myös olla työmatkat, jotka vaihtelevat ellei ole ajokorttia/autoa/hyvää bussiyhteyttä jne.

      Kaiken kaikkiaan siis mun mielestä oiva ns. "väliduuni" tai jos ei joudu vuokria yms. laskuja maksamaan niin ihan hyvä rahantuloduuni :) Eli hae vain ihmeessä, jos et oo liian rutiineihin kangisuvaa sorttia ja jos tarviit rahaa :) Koulutuksen sain mun firmalta ja se oli siinä mielessä kivaa, että kaikki on ilmaista ja koulutuskin oli palkallinen.

      Jos taas ahdistaa pieni ns. epävarmuus eli epäsäännölliset tulot tai sulla on oikeasti monen sadan euron arvosta asioita mitä pitää maksaa joka kk niin en suosittele. Itse olin siellä töissä noin puoli vuotta ja sain aika paljon kokemusta sekä sopeutuvaisuutta lisää :)

      Poista
  2. Kiitosta! Täytyykin pistää toi uudestaan harkintaan :) Päiväkodeissa oon tehny sijaisuuksia aikaisemmin ja siitä on tienannut ihan mukavasti,sekin on siis yksi vaihtoehto!
    Katsellaan mitä kevät tuo tullessaan!

    VastaaPoista

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!