lauantai 14. helmikuuta 2015

Öisiä höpinöitä


Miten paljon voikaan ihminen syödä
sokeria ja muita herkkuja yhden viikon aikana?!

En saa unta, sillä tällä viikolla olen pitänyt omaa hiihtolomaa kullan kanssa, mikä näkyy mm. unirytmissä ja ruokavaliossa. Sellainen olo tällä hetkellä, että olen pyörivä ja liikkuva pallo, jossa on raajat. Tarkoituksena on hellittää p*skaruoassa paljon nyt viikonlopun aikana ja ensi viikolla palaan tietenkin normaaliin ruokavalioon. Huomenna ollaan tosin menossa ystävänpäivän kunniaksi ravintolaan syömään, mutta muuten vetelen liha-/salaattilinjalla ja voisin jopa juoda teetä. 

Lomaviikko on mennyt kivasti asuntojuttuja säädellessä ja kaupungilla juostessa. Ollaan me relattukin ;) miinuspuolena se, että olen taas kipeä ja saikulla ollut tämän viikon.. Jälkitautina mahdollisesti siis nielutulehdus (TAAS) ja vetelen jo siihen antibiootteja.. En ole siis päässyt liikkumaan ja tuntuu juuri nyt siltä, että kipeänä oleminen voimistaa sokerihimoa nelinkertaiseksi :D noh, tästä voi vain suunnata ylöspäin!

Odotan innolla maaliskuun alkamista. Töitä on jäljellä enää kolme viikkoa, jonka jälkeen olen vapaa (lue: kovin työtön) ja saan keskittyä täysillä elämään ja opiskeluun. Suunnitelmissa on myös pienoinen 4-5 päivän reissu Ranskaan sukulaisia katsomaan. 

Kello on jo todella paljon ja sain vähän ajatuksia purettua eli ehkä se unikin sieltä tulee. Täytyy nukkua, kun on kipee.. 

PS. Kirjoitan tätä kännykän Blogger-appillä, joka on hieman hankala..

PPS. Animaatioleffailta on joskus ihan parasta. Nimimerkillä juuri katsoin Up - kohti korkeuksia ja Monsters Inc:in :) ihania elokuvia!! 

Hyvää yötä maailma. 

1 kommentti:

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!