maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ylioppilas!

Salut!
En ole hirveästi ehtinyt kirjoitella töiden, yo-valmistelujen ja kotipaikkakunnalla ravaamisen lomassa (siivousta, siivousta), mutta nyt on taas aikaa ja tarmoa sekä rutkasti kerrottavaa ja kuvattavaa!

Minusta tuli ylioppilas lauantaina aamupäivällä! Oli ihmeellistä viimein saada valkolakki päähän ja ymmärtää, että lukio on oikeasti ohi. Koulun juhlatilaisuus oli ylipitkä ja suurimmaksi osaksi aika tylsä. Takapuoli puutui puolessa välissä ja juhlien ääni- ja valotekniikka oli suhteellisen huono. Joukkoon mahtui sekä huonoja että hyviä esityksiä, mutta kaikenkaikkiaan jäi kyllä hyvä fiilis. Juhlan jälkeen piti mennä sankarihaudoille, mutta juhlakiireiden ja ystävieni lintsauksen vuoksi en jaksanut mennä sinne asti, joten ajeltiin kotiin päin.


Kahdesta eteenpäin juhliani vietettiin kotipaikkakunnallani vanhempieni luona. Isänikin oli paikalla ja näin pitkästä aikaa monta rakasta sukulaista ja ystävää. Ruoka oli ihanaa, ruusut mahtavan hienoja ja sain lisäksi ihania ja todella hyödyllisiä lahjoja. Lahjoista teen oman postauksen huomenna!

Illemmalla mentiin kaveriporukalla intialaiseen ravintolaan syömään, josta sitten jatkettiin pariin baariin. Meno oli kova, kukaan ei juonut liikaa ja kaikilla oli hauskaa. Nukkumaan päästiin neljältä aamulla. Väsyttää vieläkin kaikki nämä valvomiset!

Eilen raahattiin kotimatkalla kaikki mun lahjat ja kukat kotiin sekä haettiin poikaystävän lahjat ja kukat hänen vanhemmiltaan. Nyt täällä on aika… kukkaista. En ole vielä jaksanut ja ehtinyt jokaista lahjaa pistää paikoilleen, mutta lähipäivien suursiivouksen yhteydessä hoituu sekin.


Minä, tuonhetkinen huono ryhtini, mekkoni ja Aura-koira
sekä juhlakynnet (myöhemmin luvassa myös toinen postaus,
jossa sininen versio näistä kynsistä ja pienet selitykset kuinka toteuttaa nämä).

Kaikista saamistani lahjoista ja korteista teen tosiaankin päivityksen huomenna, sillä en tänään ehtinyt niitä kuvata ruokaostosten, salilla käymisen ja liian myöhään sängyssä makaamisen lomasta.

Oikein ihanaa kesäloman alkua kaikille niille onnekkaille, joilla se nyt on!
Muille vielä opiskeleville tai töissä käyville tsemppiä viikkoon :)

Palaillaan huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!