sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Hyvää jussia!

Juhannustani vietin saaressa poikaystäväni, hänen perheensä ja heidän perheystäviensä kanssa. Tässä pieni kooste koko viikonlopusta!

Torstai
Olin iltavuorossa kassalla, jonka vuoksi ei voitu vielä lähteä kullan kanssa liikkeelle. Kovasti siis pakkailtiin ja valmisteltiin lähtöä.

Perjantai
Meiltä lähdettiin kymmeneltä aamulla ja ajeltiin rauhassa radio soiden parisen tuntia, jonka
jälkeen saavuimme perille. Matkalla oli pakko pysähtyä ostamaan mulle voileipä, kun oli niin nälkä, että tuli huono olo :D Kyllä ton liikunnan mukana on tullut tällainen terveellinen nälkäkin.
Päivä meni televisiota katsellessa ja muiden kanssa seurustellessa, kunnes käytiin saunassa (mikä oli ihanaa!!!! en ollu päässy pitkään aikaan). Illalla syötiin hyvin ja yhdentoista aikaan sytytettiin kokko! Kokko oli mielettömän kokoinen ja sain upeita kuvia (vaikka itse sanonkin)! Loppuilta menikin sitten kokkoa katsellessa, siideriä juodessa ja makkaraa syödessä. Namnam!

Lauantai
Päivällä ei tehty mitään ihmeellistä. Katsottiin taas telkkaria kullan kanssa, syötiin hyvin, juotiin ihanaa valkoviiniä kalakeiton kanssa ja nautittiin auringosta, joka viimein suostu näyttäytymään! Ilman kovaa tuulta olisi ollut niin ihanan lämmin.. :)






Sunnuntai
Tänään nukuttiin vähän liian pitkään ja ollaan syöty nyt aamupala :D Lounaan jälkeen aletaan tekemään lähtöä kotiin päin. Illemmalla pitäisi vielä ajaa kullan päästä karvat pois inttiä varten. Oon päättänyt, että haluan totutella rauhassa mun rakkaani kaljuuntumiseen ennen kuin totuttelen hänen poissaoloonsa. En oo koskaan oikein pitänyt muutoksista eli haluan totutella asioihin pikkuhiljaa.. Tää on vähän tällainen luonteenheikkous :)

Kaiken kaikkiaan juhannus oli aivan ihana ja oli niin kivaa päästä mökille rentoutumaan luonnon hiljaisuuteen hauskassa seurassa. Oon syöny hyvin, levänny hyvin ja nauttinut suuresti elämäni toisesta juhannuskokosta.



Seuraava seikkailu on sitten kylpyläloma, jonne lähdetään ylihuomenna. En oo koskaan ollu kylpylässä eli oon innoissani! Huominen menee pakkailessa ja bodypumpissa sekä ehkä pankkiasioissa juostessa.

Hyvää jussia kaikille! Toivottavasti teillä on ollut rentouttava, hauska ja turvallinen viikonloppu säästä ja kylmyydestä huolimatta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!