sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäseikkailu!

Heipparallaa taas!

Olen kotiutunut minilomaltani suhteellisen "kovin" ottein. Eilen koko päivä meni kaupoissa juoksennellessa ja siivoskellessa kotona. Tänään kävin töissä ja olin niin poikki aamuvuorostani, että nukuin kahden tunnin päikkärit sohvalla :D


Joka tapauksessa lomalla oli ihanaa ja meillä oli kullan kanssa todella hauskaa! Saavuttiin Flamingon Sokos hotelliin joskus puoli viiden aikoihin tiistaina ja mentiin kuudeksi keilaamaan. Keilailun jälkeen syötiin italialaisessa ravintolassa, jossa oli tosi hyvää ruokaa! Illemmalla vain lagailtiin hotellihuoneessa ja katsoin Faceä (jota olen näemmä alkanut seuraamaan?! En oo ikinä eläissäni seurannut mitään malliohjelmaa :D).


Seuraavana aamuna päätettiin herätä ajoissa aamiaiselle eli kymmeneltä ylös (vastoin tottumuksiamme).. :D Ensimmäistä kertaa ikinä törmäsin suklaaputoukseen, jossa sain dippailla vaahtokarkkeja (tosi terveellinen aamiainen). Loman piti olla ennenkaikkea kylpyläloma, mutta emme viihtyneet vesipuistoalueella kauempaa kuin pari tuntia (itse spa&wellness alue K20..), joten päätettiin mennä suihkun kautta minigolfaamaan! Siellä oli TOSI hauskaa! En ollut koskaan ennen sitäkän tehnyt, mutta meen ehdottomasti joskus uudestaan!

Hotellin vastaanotto
Flamingon hohtogolf
Ravintolakäytävä
Spice Ice!! Söin joka päivä polkka-daim-jäätelön :D NAM.

Käytiin myös shoppailemassa, mutta siitä lisää toisessa postauksessa. En kuitenkaan käyttänyt paljon rahaa, koska tää kesä on vähän taloudellisesti tiukka. Illalla katsottiin Ranska-Ecuador -jal
kapallo-ottelu, joka päättyi tasapeliin. Ranskahan oli ennakkosuosikki ja vei peliä, mutta mielestäni koko ottelu vähän takkuili ja oli paljon loukkaantumisia (oikeita ja feikkejä) yms. Iloinen lopputuloksesta olen kuitenkin, sillä Ranska voitti oman lohkonsa!

Torstai oli lähtöpäivä, joten nukuttiin pitkään ja käytiin syömässä ravintolassa Chico's Jumbossa. Täytyy kyllä sanoa, että ehkä yks elämäni parhaimmista lounaista ikinä! En oo koskaan syöny "kunnon jenkkigrilliruokaa" ja tää oli kyllä ehdottomasti hyvä kokemus. Foodgasm. Mm..
Torstaihin sisältyi myös paluumatkan Heureka-käynti. Ollaan molemmat tällaisia tieteen rakastajia ja tykättiin kulkea siellä lasten ja aikuisten seassa pitämässä hauskaa. Mun lempikohta koko käynnissä oli rottien koripallo! Miten söpöjä ja fiksuja voi tuollaiset pienet otukset olla.

Heureka

Amalia 5v
Tässä on Sanni, koripallo-ottelun voittaja!
Lisää Sannia koripallokentällä pelin päätyttyä.
Rottien kerrostalo. Pääsevät vapaasti kulkemaan tunneleita pitkin
tasosta toiseen.

Heurekassa osallistuttiin myös maapalloesitykseen, missä selitettiin luonnonilmiöistä paljon (olo oli kuin koulussa välillä :D). Jäätiin katsomaan tätä, sillä ihasteltiin tätä kolmiulotteista maapalloa, joka oli rakennettu erilaisista sateliittikuvista viimeisen viikon-kuukauden ajalta.




Ja lisää kuvia!


Meidän tuleva inttiläinen pääs fiiliksiin.. Tätä inttileskeä alko
kauhistuttaa.

Paljon ehti tapahtua kolmen päivän miniloman aikana. Teki todella hyvää rentoutua ja olla vain pitäen hauskaa samalla. Me niin tarvittiin tätä.

Miten teidän lomat on menneet? Ootteko ehtineet käydä missään tai onko joku paikka minne olette menossa/haluaisitte mennä tänä kesänä?

Piakkoin luvassa lisää postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!