tiistai 3. kesäkuuta 2014

P1nk and Bl4ck

Olin luvannut teille täksi päiväksi postauksen yo-lahjoistani, mutta päätin tehdä sen huomenna, sillä päivänvalo ei ole tänään ollut puolellani tuon surkean sään takia. Huomenna pitäisi olla kauniimpi sää = parempi kuvausvalo eli saatte tietää kaiken lahjoistani silloin!
En tee tässä yksityiskohtaista tutoriaalia kynsistäni kuvilla, vaan koitan lähinnä selittää vaiheet hyvin ja pistän kuvat lopputuloksesta, sillä en tullut kuvanneeksi kynsiä niiden tekohetkellä.

Näiden tekeminen on suhteellisen helppoa, jos on hyvät lakat, kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Kärsivällisyys on kaiken a ja o, sillä jos hätiköit kynnet menevät varmasti pilalle!


Tarvitset kynsien tekoon:
- Teippiä (itse käytän mielelläni maalarinteippiä, koska ei repeä helposti pois vedettäessä)
- Lakat
- Topsipuikot
- Kynsilakanpoistoainetta
- Alustan, jolle voit laittaa käytetyt sotkuiset teipit ja kynsilakanpoistoainetta täynnä olevat topsipuikot (itse käytän talousparia)
- dotting tool'in, Nails Supreme lakkoja tai vaihtoehtoisesti hammas- tai grillitikun (käyttäkää mielikuvitusta!)

Pahoittelen etukäteen kuvien huonompaa laatua. Pinkkien kynsien kuva on otettu myöhään yöllä ja lakkakuvat keinotekoisessa valossa tänä iltana.


Tässä käyttämäni lakat:

Aluslakkoina Maybellinen mini Colorama 19 Marshmallow
ja Mavalan 90 Arosa
Lakkoina Deborah'in Shine Tech
ja Lumenen Natural Coden 
Nails Supremen mustaa lakkaa käytin lakkauksessa ja
valkoista pienten koristelupisteiden tekemisessä.


Vaiheet:

1. Laita aluslakka
2. Kun aluslakka on kuivunut hyvin, pistä teippiä oikealla olevan kuvan mukaisesti. Lakkaa haluamallasi värillä (tässä pinkillä). Ota teipit heti pois. Pyyhi ylimenevät lakat heti kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla topsipuikolla.
3. Odota, että alempi lakka on kuivunut todella hyvin! Laita teippiä viistosti toiseen suuntaan ja lakkaa päällimmäisellä värillä (tässä musta). Ota heti teipit pois ja siisti samalla tavalla kuin kohdassa kaksi.
4. Lakkaa halutessasi muut kynnet toisella värillä tai erilaisella väriyhdistelmällä. Itse tein pinkki-mustissa ja sini-turkooseissa kynsissä vähän eri tavalla.
5. Odota kynsien täyskuivumista ja halutessasi lisää väritöntä päällyslakkaa.

Kynnet ovat valmiit! Se riippuu kovasti lakasta kuinka paljon näihin menee aikaa. Aika helpot ovat tehdä, mutta esimerkiksi pinkki-mustissa kynsissä minulla meni kolme tuntia (kaksi meni lisäksi pieleen ja jouduin tekemään ne alusta). Sini-turkoosissa kynsissä aikaa meni n. tunti tai alle.


Lopputulos vielä sini-turkoosina!



Kokeilkaa ihmeessä! Piristävät kummasti päivää nämä :)
Itse oon koittanut paikkailemalla pitää kynsiä ainakin 5 päivää. Päällimmäistä lakkaa korjailemalla onnistuu kyllä ihan hyvin.

2 kommenttia:

  1. Sitä piti kysyä,että mistä se sun yo-mekko oli peräisin? Se oli niin kaunis ja sopi sulle tosi hyvin (: muutenkin olo oli koululla kun linnanjuhlissa kun kaikki olivat niin kauniina ja komeina!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi suurkiitos! Itse tykkäsin kans kovasti mun mekosta :) Ostin sen Kampin Modasta pari viikkoa ennen juhlia. Kallis oli, mutta sen arvoinen ;) Ajattelin, että voisin siitä(kin) tehdä lähiaikoina postauksen, kun kerrankin pääsin shoppailee :D

      Poista

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!