maanantai 25. elokuuta 2014

Ecover

Kun muutin omilleni, mun ei heti tarvinnut alkaa miettiä erilaisia pesuaineita yms., sillä avomiehen äiti oli hankkinut meille aikalailla kaiken mitä heti tarvitsee.
Niiden aineiden loppuessa halusin kuitenkin löytää ekologisia ja minulle moraalisesti hyväksyttäviä pesuaineita eli voitte vain arvata: eläinkokeettomia sellaisia.

Selasin Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listaa kävellessäni Sellon Prismaan ja löysin heti helposti sieltä Ecoverin tuotteita. Meidän Ecoverpolku alkoi pyykinpesuaineella. Nyt meiltä löytyy sen lisäksi jo todella monta puhdistusainetta, esimerkiksi tiskikoneeseen ja vessaan!

Ecoverin tuotteet eivät saastuta luontoa ollenkaan, sillä ne ovat biohajoavia. Lisäksi niitä ei tosiaankaan ole testattu eläimillä eli löytyvät Animalian kodinpuhdistusaineiden listalta. Ecover pyrkii tekemään tuotteita, jotka saastuttavat mahdollisimman vähän esimerkiksi vesistöjä hajotessaan. Pienelläkin määrällä myrkyllistä ainetta voi olla katastrofaaliset vaikutukset vesistöön.

Ecoverin tuotteiden pakkaukset on tehty PE-muovista, joka on 100% uusiutuva, kierätettävä ja uudelleenkäytettävä! Muovi on valmistettu sokeriruo'osta, eikä sen kanssa tarvitse murehtia maailmamme muovijätetilanteesta. Ecover myös pyrkii käyttämään mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia omissa tuotteissaan.

Infoa

  • Ecoverin tuotteita löydät hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista, kuten Prismoista tai Citymarketeista.
  • Mistä tiedät tuotteen olevan aidosti eläinkokeeton? Leaping bunny -merkistä! 


Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin tähän mennessä kokeilemiini tuotteisiin. Tarkoitus olisi vaihtaa kaikki kodin pesuaineet tällaisiin biohajoaviin ja eläinkokeettomiin tuotteisiin :) Käytän nuo vanhat ensin pois alta, koska varattomana opiskelijana en ala heittämään tavaraa roskikseen tai lahjoittamaan muualle. Pikkuhiljaa Ecover kuitenkin valloittaa mun kaappitilaa täällä ;)

Mitä jos teidänkin kodissanne vaihdettaisiin Ecoveriin?


Lisäys:
Haluaisin vielä painottaa, että mulle ei oo maksettu siitä, että mainostaisin Ecoveriä tai mitään muitakaan merkkejä mitä oon täällä esitellyt ja kehunut :) Teen tätä ihan vaan sen takia, että ollaan tärkeiden asioiden äärellä ja liian harva välittää ja tietää näistä tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!