sunnuntai 10. elokuuta 2014

Money, money, money!

Töihin menossa! On se kesäsää ihan kiva ;)
Hyviä uutisia on, että olen ollut tällä viikolla peräti KAKSI kertaa töissä! Tein eilen seitsemän tunnin vuoron ympyrätalolla ja täytyy sanoa, että rakastan lauantailisiä! Satuin vielä saamaan kuuden tunnin vuoron huomiselle eli jes! Tarkoituksena olikin mennä töihin uudestaan torstaihin mennessä.

Seuraavan viikon suunnitelmissa on jumppaa ja avoimen yliopiston tiedotustilaisuus keskiviikkona, jonne mun ei edes tarvitse mennä yksin eli jee! Siellä mun käsittääkseni kerrotaan opiskelusta avoimessa ja varmaan esitellään oppiaineita ryhmittäin tai jotain. Uskoakseni ihan hyödyllinen keikka.

Perjantaina on lähtö mökille avomiehen vanhempien sekä kahden rottasen kanssa. Pakkaamista siis luvassa, koska minä otan mukaani omien tavaroideni lisäksi miehen kamat ja rottien kamat. Tytöille piti ostaa "mökkihäkki" (= kannettavan kokoinen häkki, jonka voi oikeasti ottaa mukaankin, jos jonnekin lähtee niiden kanssa) ja sen pitäisi tulla alkuviikosta riippumaton ja sputnik-riipputalon kera.

Siiri seikkailee. Ennen se sentään
pysy sohvalla.. :D
Lauantaina on kullan valapäivä, jonka jälkeen saan nauttia hänen seurastaan peräti maanantaihin asti. Ensi viikolla myös luvassa paljon inttihiljaisuutta, sillä hän menee metsäleirille = ei puhelinta. Leirille hän menee uudestaan heti vapaan viikonlopun jälkeen. Enpä kyllä ole kauheasti keskustellut tällä viikollakaan, jos tätä viikonloppua ei lasketa. Tämmöistä se inttielämä välillä meille molemmille.. Huoh, kyllä se kai tästä.

Rottatytöt olleet muuten nätisti, mutta Siriiä sai kaivaa tänään sohvan alta niin monta kertaa, että vein vähän etuajassa häkkiin, kun en voinut mitenkään keskustella puhelimessa niitä vahtiessa. Välillä ovat todella ihanasti lähellä ja eivät lähde hiihtää kauas ja välillä sitä ollaan ihan mahdottomia sekkailijarottia :D mun pikkuset <3 Leikkasin molemmilta kans tänään kynsiä ja se meni kai ihan hyvin, kun ottaa huomioon, että tein sen ekan kerran aivan yksin. Huomenna töiden jälkeen vuorossa häntien pesu ja rasvaus! Ja ei, ne ei hirveästi tykkää siitäkään.
Aurinkoista viikon alkua kaikille!
(Vaikka toivonkin edelleen, että lämpötilat laskisivat hiiiieman KIITOS.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!