tiistai 1. heinäkuuta 2014

Fleurs

Pientä kynsipostausta taas vaihteeksi :)

Vaikka juhannuksena ei niiiin kesäinen ja lämmin sää ollutkaan niin halusin luoda sellaisen kesämäisen tunnelman jotenkin. Kynsien teemaksi tuli siis lämmin punainen ja kukat! Tässä minituto, että miten ne tein. Välivaiheita en kuvannut, sillä tein nää todella myöhään illalla/yötä päivää ennen lähtöä työvuoron jälkeen :D


Käytetyt lakat (ylhäällä):
- SLA Paris'n Rouge Carmine (tolueeniton), lahja
- Mavalan 90 Arosa, muistaakseni n. 5 euroa
- Nails Supreme valkoinen, lahja

Täytyy noista SLA Paris'n lakoista sanoa sen verran, että ovat muuten todella hyviä lakkoja! Helposti levittyviä, kestäviä, kauniita ja tolueenittomia (eli lempeämpiä kynsille, eivät värjää keltaisiksi). Lakat ovat myös biolakkoja eli jee jee! Mulla on näitä lakkoja kaksi, jotka sain joululahjaksi isäni naisystävältä. Aion ehdottomasti ostaa pari muutakin väriä seuraavalla reissullani!

Miten nämä kynnet sitten tehdään?

1. Lakkasin nuo kukkakynnet ensin kerroksella Mavalan Arosaa.
2. Punaiset kynnet lakkasin normaalisti punaisiksi parilla kerroksella lakkaa.
3. Nails Supremen valkoisella tein sitten noita kukkia käsin sillä pienellä päällä.
4. Kukkien keskustat tein SLA Paris'n punaisella lakalla. Laitoin tipan lakkaa paperialustalle, jonka jälkeen poimin siitä väriä vanhalla kynsiviilalla (tähänhän käy esim. pinnin pää, hammastikku jne..) ja pilkutin keskustat.



Halutessaan voi käyttää tietenkin alus- ja päällilakkaa, mutta itselläni on näiden hankkiminen vielä kesken. Niillä saa kuitenkin varmasti lakkauksen pysymään kauemmin koskemattomana. Täytyy sanoa, että pidin näitä kynsiä kyllä noin viikon ajan niin, etteivät pahemmin kärsineet. Punaisia piti välillä lakata uusiksi, mutta kukkakynnet pysyivät kauniina pitkään.

Tällaiset tällä kertaa!
Mitä mieltä olitte? :)

ps. Pahoittelen kynsikuvan huonoutta.. Otin tuon kuvan hämärässä illalla, enkä sitten päiväsaikaan tajunnut ottaa uutta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!