sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Materialistin minionni

No niin! Sain itseäni taas vaihteeksi niskasta kiinni ja päätin kuvailla vähän viimeisimpiä shoppailutuloksia.

Ensimmäisenä esittelyssä Jumbosta ostettuja tuotteita kylpyläreissultani. Selvisin pienellä budjetilla ja hyvällä mielellä!

Gina Tricot, 2 toppia, yhteensä vähän päälle 12 euroa (ALE <3)
Käännökset "Nainen" ja "Kyllä kultani".
Click Shoes, Tamaris korkokengät, 24,95 euroa (50% alennuksessa)

Taustalla näkyy pari viimeisintä muuttolaatikkoa, jotka toimineet meillä pöytinä :D Lähdössä lähipäivinä pois olohuoneesta. Viimein!!

Ennen kylpylälomaa päätin ottaa entistäkin kovemmat tuotteet käyttöön ihoni kanssa, sillä tämä kukinta ei tästä näytä minnekään häviävän. Käväsin siis ihanassa Body Shopissa pistäytymässä ja tulin ulos näiden kanssa:

Keskellä: Big and Curvy Mascara, 10e (alessa, norm. 19.50e)
The Body Shop Forum
Ripsivärin ostin alesta kympillä. En odottanut suuria, mutta silti petyin vähän. Mulla on aika pitkät ripset, joihin tarviin tietynlaisen harjan. En usko, että tuon ripsivärin harja sopii minulle. Mun on todella keskityttävä, ettei tule paakkuja ja tahmaisuuksia. Käytän siis tällä hetkellä edelleen pääasiassa Dr. Hauschkan ripsiväriä, jonka sain äidiltäni. Ens kerralla ostan toisenlaisen ripsarin Body Shopista :) Aina ei voi onnistua.

Trea Tree Squeaky-Clean Scrub, 12.90e
 The Body Shop Forum
Tea Tree Skin Clearing Facial Wash, 12.90e
 The Body Shop Forum
Olen erittäin tyytyväinen noihin Tea Tree -tuotteisiin. Selkeästi vähentävät ihon rasvoisuutta ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista. Käytön jälkeen jää puhdas ja raikas olo. Iho tuntuu sileältä ja mattapintaiselta. Olen nyt joka aamu ja ilta käyttänyt tuota puhdistusgeeliä. Kuorintaa käytän parisen kertaa viikossa. SUOSITTELEN! Epäpuhtauksia toki löytyy vielä, mutta eipä ole lisää tullut ja elän siinä toivossa, että auringon ja näiden tuotteiden avulla voittaisin tämän finnisodan, joka puhkesi mulle tänne Helsinkiin muuttaessa.

Tämän tuotteen ostin varmaankin jo yli kuukausi sitten, mutten ole vielä esitellyt sitä teille eli.. tässä uusi hiusvahani!



Paul Mitchellin elastic shaping paste (noin 20-25 euroa, Sokoksesta) on vahamainen tahna, jota lämmitetään käsissä ennen hiuksiin laittamista. Tällä saa tehtyä aika paljon erilaisia juttuja, mutta en ole käyttänyt tätä tähän mennessä muuhun kuin sellaiseen hiussuortuvien oikomiseen ja hiusten päiden vetämiseen alaspäin (kukaan ei tässä kohtaan tajua mitä tarkoitan :D). Aion lähiaikoina mennä kampaajalle leikkaamaan tätä aikas paljon lyhyemmäksi kuin mitä se on nyt (kasvanu aivan hirveästi tää mun tukka), jolloin aion käyttää tätä tahnaa paljon enemmän ja monipuolisemmin. Pidemmissä hiuksissa ei niin käytännöllinen, mutta pixiessä loistava.
HUOM! Paul Mitchell on ainoa yleinen kampaamotuotteiden sarja, joka ei varmasti testaa tuotteitaan eikä tuotteidensa raaka-aineita eläimillä. Ovat siis hyviä ja moraalisesti oikein tuotettuja tuotteita, joiden hinta ei saa edes minua itkemään, sillä kaikki kampaamotuotteet maksavat enemmän kuin markettihintaiset tuotteet. Halutessaan voi jopa pyytää kampaajansa käyttämään vain näitä eläinkokeettomia tuotteita oman tukan muotoiluun kampaamokäynnin yhteydessä. Näitä saa ostettua mm. Sokoksesta ja todennäköisesti myös Stockalta sekä monesta kampaamosta :)

Tällaisia löydöksiä tällä kertaa! Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat siis eläinkokeettomia. Gina Tricot oli minulle ihan uusi tuttavuus ja ihastuin kovasti siihen kuinka paljon vaatteissa käytetään ranskan kieltä! En tiennyt tätä.. Mielestäni on ihan jees ostaa ranskankielisellä tekstillä varustettu paita, jos oikeasti tietää mitä siinä lukee. Sisustustyynyissä yms. en tykkää.. Kun ottaa vielä huomioon, että niissä yleensä lukee "poivre" ja "sel" eli toisin sanoen suola ja pippuri.. Kuka oikeasti haluaa sellaisen tyynyn omalle sohvalleen?! :D noh, ehkä joku.

Ei muuta tällä kertaa ;) Mitäs mieltä tuotteista? Onko omia kokemuksia noista BS:n tuotteista tai Paul Mitchellistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!