torstai 31. joulukuuta 2015

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Vuosi 2015 hupenee silmissä ja tänään elellään viimeistä päivää tätä vuotta! Sen kunniaksi on aika katsoa mitä tuli luvattua tämän vuoden alussa ja miten on mennyt.. :D Täytyy sanoa, että vuosi on ollut aika radikaalisti erilainen kuin alunperin ajattelin.

Tässä nyt kuitenkin alkuvuoden lupaukset:
  1. " Saan itseni kiinteään ja hyvään kuntoon ennen häitä. Tämä pitää sisällään säännöllisen tehokkaan treenin sekä terveellisen ja monipuolisen syömisen. Aikaa kymmenen kuukautta, alkaa NYT!
  2. Kasvatan pitkän tukan!
  3. Teen parhaani pääsykokeiden suhteen. Ruoskin itseäni eteenpäin.
  4. Yritän järjestää upeat ja ihanat häät ilman liikaa stressiä. Hyvin se menee, eikä jokaisella yksityiskohdalla ole todellakaan väliä.
  5. Uusin vaatekaappini. Tämä on iso vuoden 2015 projekti, jonka olen jo aloittanut. Ja käyttämättömät vaatteet pois kaapista lojumasta ja kierrätykseen!
  6. Menen käymään parhaan ystäväni luona Tallinassa, kun mulla on siihen varaa.
  7. Menen Ranskaan ja tapaan sukulaiseni.
  8. Pidän blogia säännöllisesti, enkä "pelkää" kirjoitella laajasti asioista."
Katsotaas... Kohdat 1, 5 ja 8 ei ihan menneet suunnitelmien mukaan, mutta muuten näyttää aika hyvältä! Tukka on jo jotakuinkin olkapäihin asti,  häät oli mahtavat ja selvisin stressistä aika hyvin, pääsykokeista pääsin läpi ja Tallinna ja Ranska toteutuivat. Ensimmäinen kohta piti paikkansa hetken aikaa, kunnes tulin raskaaksi, 5. kohta ei toteutunut babybumpin takia ja 8. kohta ei vaan onnistunut minulta tänä vuonna... Harmi, koska olisin oikeasti halunnut pitää tätä blogia enemmän. Ei vaan kerta kaikkiaan rahkeet riittäneet. Tästä oli enemmän stressiä kuin terapeuttista hyötyä kaiken "myrskyn" keskellä.

Luin muutenkin blogipostaukseni tammikuulta uudelleen ja sieltä pomppasi silmään eräs kohta:
"Uusi vuosi tuntuu musta aina ihan uudelta mahdollisuudelta. Viime vuonna tapahtui paljon isoja juttuja, kuten yhteenmuutto ja lukiosta valmistuminen, mutta tää vuosi on paljon isompi. Kulta pääsee armeijasta, haen taas yliopistoon, mennään naimisiin, muutetaan.. Täytetään 20 vuotta! Tältä vuodelta odotan paljon ja isosti. Ja jostain syystä olen ihan täynnä intoa - eri tavalla kuin yleensä. "
Jännää miten elämä tuo isoja yllätyksiä eteen. Odotin tältä vuodelta paljon ja sain niin paljon enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan. Seuraava vuosi 2016 tulee olemaan erilaisin ja jännittävin kaikista. Meistä tulee vanhempia. Minusta tulee äiti. Ei se elämä tule pyörimään minkään muun asian ympärillä, koska tää on vaan niin iso juttu. Jään äitiyslomalle ainakin vuodeksi, jolloin pääasiallinen "työni" on olla läsnäoleva ja rakastava äiti. Vuodesta tulee varmasti äärimmäisen erilainen ja omalla tavallaan haastava, mutta uskon sen olevan myös todella antoisa ja täynnä rakkautta. En malta odottaa tämän seikkailun alkamista!

Aion nyt tehdä perinteiset uudenvuoden lupaukseni ensi vuodelle. Voidaan sitten taas katsoa miten kävi ;)



  1. Lupaan olla itselleni armollinen mitä tulee kehon asioihin. Ymmärrän sen, ettei synnytyksestä ja 9kk raskaudesta palauduta hetkessä.
  2. Neulon ainakin 10 erilaista asiaa oli kyseessä sitten sukkapareja, pipoja tai lapasia!
  3. Menen kesällä Ranskaan vähintään kahdeksi viikoksi aviomiehen ja vauvan kanssa.
  4. Aloitan urheilun uudelleen ja teen siitä osan arkea.
  5. En jää yksin kotiin lusimaan neljän seinän sisään. Meen johonkin mammajumppaan tai vastaavaan ja tutustun ihmisiin.
  6. Palautan kuvataiteen portfolion ja matematiikan esseen tammikuun alussa.
  7. Löydän aikaa välillä itselleni ja miehelleni.
Enempää lupauksia en uskalla tehdä, enkä oikeastaan haluakaan, sillä elämäntilanne muuttuu niin rajusti, ettei sitä voi etukäteen käsittää. Innolla odotan mitä vuosi 2016 tuo tullessaan! En olisi ikinä uskonut vuosi sitten, että elämäni olisi nyt tällaista..



Aivan ihanaa uutta vuotta 2016 teille kaikille!
Juhlikaa hyvin, olkaa kunnolla ja nauttikaa uusista mahdollisuuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!