perjantai 7. marraskuuta 2014

SCANDAL - a modern drug

Saanen esitellä uuden huumeeni: Scandal.

Olin tällä viikolla aika pahassa flunssassa (joka on oikeastaan edelleen vähän päällä :/ ) ja käytin aikaani maaten, kun en voinut muutakaan. Päätin kokeilla tv-sarjaa, jota mm. Ellen DeGeneres on hehkuttanut (ja jossa hänen vaimonsakin näyttelee): SCANDAL.

Voin ihan puhtaalla omallatunnolla sanoa, että tässä maailmassa on ehkä vain pari tv-sarjaa, johon olen ollut yhtä koukussa kuin tähän (kuten Band of Brothers ja .. hmm.. tehis?). Kolmessa päivässä pääsin täysin kiinni tähän sarjaan ja olen nyt ajan tasalla eli tuotantokaudessa numero neljä. Tänään katsoin juuri viimeisimmän jakson ja en malta odottaaaaaa ensi viikkoa... ääää.

JOKAINEN jakso päättyy jännään kohtaan. Jokaisen jakson loppu on kuin tuotantokauden viimeisestä jaksosta.... Tää on ihan käsittämätöntä. Jokainen teistä voi googletella mitä sarja pitää tarkemmin sisällään. Perusjuoni on se, että Olivia Pope on tälläinen kriisihallintahenkilö, jolla on suhde Yhdysvaltain presidenttiin. Hänellä on myös oma firma, joka hallitsee näitä erilaisia kriisejä ja jokaisella firman jäsenellä on oma menneisyytensä. Juoni on todella, todella loistava. Sarjan on kehittänyt Shonda Rhimes, jonka aluetta on siis myös esimeriksi Grey's Anatomy ja How To Get Away With Murder. Ehdottomasti hänen paras sarjansa ikinä.

Suosittelen tätä jokaiselle, joka ei järkyty herkästi, sillä tää on trilleridraama genreltään. Mielestään ei kuitenkaan mitenkään peloittava tai järkyttävä. Minä en ole ainakaan väkivallasta järkyttynyt, mitä siinä välillä esiintyy. Oon nähnyt paljon pahempaa. Ei ole siis ollenkaan ahdistava ;) Ei ole ollenkaan sellainen sarja, joka mun mielestä pyörisi väkivallan tai veren ympärillä. Enemmänkin tässä kuvaillaan paljon ihmisten omia demoneja ja keskinäisiä suhteita.

Näihin tunnelmiin lopetan tämän hehkutuksen ja valmistaudun bussiin, sillä menen tänään eläväksi malliksi rakkaalle äidilleni.

Ihanaa marraskuun alkua ja jatkoa teille kaikille! Ihanan kylmä ollut ulkona, tosin ehkä vähän liian märkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!