perjantai 21. marraskuuta 2014

Ensilumi!!

Ensimmäinen treeniviikko takana! Miltä tuntuu? hapokkaalta - myönnän :D Oon aika jumissa.. Kävin kaksi kertaa salilla ja tänään zumbassa. Salikäynnit vedin täysillä ja treenasin mm. käsivarsia monipuolisesti. Zumba tuntui todella rankalta näin pitkän tauon jälkeen! Mutta samalla oli ihan järjettömän kivaa. Pitkään aikaan en oo saanut irrottautua tällä tavalla arjesta ja sen tuomista pienistä murheista. Kävelen siis tällä hetkellä vähän niin kuin ankka, mutta eiköhän tämä tästä!

Kaikenkaikkiaan elämä hymyilee. Töissä on mennyt todella hyvin ja sain tällä viikolla koulutuksen meidän joulukuussa vaihtuvaan uuteen järjestelmään. Oon myös saanut opettaa uudelle tulokkaalle tätä meidän nykyistä järjestelmää, mikä sai mut oikeastaan ymmärtämään kuinka hyvin jo osaan asiat, vaikka aikaa on kulunut vain 1,5kk. Muutenkin tuntuu siltä, että oon ollut siellä paljon pidempään kuin puolitoista kuukautta! Aika rientää ja matelee yhtä aikaa - hassua.

Joulukausi on myös virallisesti avattu! Tänään tuli Helsinkiinkin ensilumi eli sen voimauttamana koristelin koko asunnon valoilla, lyhdyillä ja kynttilöillä. Vielä pitäisi joulutähti asentaa, mutta odotan siihen rakasta kihlattuani eli ensi viikon viikonloppuna sekin pääsee valaisemaan pimeyttä. Joululahjojen metsästyskin on alkanut ja neulon täyttä vauhtia kullalle villasukkia valmiiksi. Hyvin olen pärjännyt, vaikka olen paljon yksin. Saan kyllä kiittää tästä mun mieletöntä tukiverkostoa eli kiitos perhe - erityisesti äiti- ja rakas ystäväni (tiedät kyllä, että susta puhun) <3

Huomenna suunnitelmissa vierailu Haminaan, joten pitääpi herätä ennen kahdeksaa - mahtavaa. Muuten niin elämään kuuluu töitä töitä töitä ja tenttiin lukua lukua lukua. Myönnän tosin, että tänään en lukenut ollenkaan, kun olikin yhtäkkiä miljoona muuta tärkeämpää asiaa, kuten zumba ja suklaansyönti ;) Välillä näinkin.

Mahtavaa ja positiivista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!