keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Toukokuun alun huumaa!

Suoraan sanottuna rakastan tätä proteiinismoothie-sarjaa
Fast Sports Nutritionilta! Suosittelen kaikille!
Hei!
Enpä ole kirjoitellut pitkään aikaan, vaikka on todella tehnyt mieli. En kuitenkaan lukemisen ja nukkumisen ja jumppaamisen lomasta ole vain ehtinyt näpyttelemään yhtikäs mitään tänne.

Pääsykokeeni oli eilen ja suoraan sanottuna tuntui aluksi siltä, että se meni tosi huonosti. Tiesin VAKAVA-kokeen olevan vaikea ja yksityiskohtainen, mutta minulla ei näemmä ollut aavistustakaan siitä kuinka lähellä se on kasvatustieteiden Trivial Pursuitia. Todella toivon pääseväni sisään, mutta pelkään aktiivisesti pahinta.. 21. toukokuuta selviää miten kävi.

Muuten kuuluu oikein hyvää. Olin tänään kahdeksan tuntia töissä, pisin vuoroni tähän mennessä. Raha-asiat stressaa, mutta sehän kuuluu opiskelijaelämään. Lisäksi olen käynyt aktiivisesti jumpissa ja lähden huomenna kullan kanssa mökille minilomalle palautumaan pääsykokeen stressistä nukkumalla, syömällä, joogaamalla (jonne muuten menin tänään töiden jälkeen ja oli ihanaa!!) ja katsomalla Euroviisuja lauantai-iltana klo 22.00.

Viime hetken panikointipänttäyksiä.. Toivottavasti tästä oli
edes jotain hyötyä.
Kuten osa teistä lukijoistani tiedättekin, valmistun 31.5 ylioppilaaksi. Sitä varten on vielä etsittävä mekko ja käytävä kampaajalla. Moni joutuu miettimään miten laittaa tukkansa juhlia varten - minun ei. Ensinäkin sitä viettää koko päivän lakki päässä, miksi vaivautua? Tukka menee kuitenkin alla "huonosti" useamman mielestä. Toisinakin satuinpas leikkaamaan suurimman osan tukastani pois, joten minkäs teet :D Käyn siis jossain vaiheessa siistimässä ja parantelemassa hiusmallia.

Valmistelen tässä pikkuhiljaa päivitystä Vappuna pidetyistä kaverisynttärijuhlistani, jolloin sain taas lisää lahjoja! Niitä kuvailen sitten mahdollisimman pian tänne.

Oikein ihanaa viikon loppupuoliskoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!