keskiviikko 14. toukokuuta 2014

På landet!

Hej alla!
En suinkaan aio kirjoittaa tätä ruotsiksi, mutta jotenkin se jäi päälle, kun ajettiin tuonne Tammisaaren suuntaan kohti ruotsinkielisiä alueita.

Monta kertaa olen jo maininnut täälläkin, että tarkoitukseni oli rentoutua, levätä, joogata ja nauttia ihanasta seurasta eli poikaystävästäni. Saapuessamme mökille totesimme, että poikaystävän isä oli unohtanut laittaa lämmityksen päälle eli keskimääräinen lämpötila oli n.15-17 astetta. Lisäksi todettiin aika äkkiä, että on imuroitava, sillä hiiren pipanoita löytyi joka lähes joka neliöstä. Ei kuulemma ollut eka kerta :D Joten siitä alkoi paleleminen ja imuroinnin kautta hetkellisesti lämpeneminen. Sauna oli todella kovassa käytössä..

Löytö Prismasta! Marieclare en
français! Sain neljällä eurolla paksun
lehden äidinkielelläni luettavaksi!
JES!
Kun näistä vastoinkäymisistä päästiin sain kovan allergiareaktion ympärillä olevasta luonnosta
perjantaina. Olotilani oli todella vetämätön ja pikkuhiljaa minusta on alkanut tuntua siltä, että sain päälle myös jonkinlaisen flunssan. Sinne siis meni joogaaminen ja muut tämän alkuviikon jumpat (elättelen toivoa loppuviikon zumbasta ja bodypumpista, mutta saa nähdä..). Vietin siis viikonloppuni lämpöillen ja kylmästä väristen, mutta onneksi mitä parhaimmassa seurassa sekä mökillä että porukoiden kanssa sunnuntaina äitienpäivänä :) Annoin äidille kortin sekä virkattuja kukkia.

Tällä hetkellä siis tosiaan makaan toipilaana kotona päivittelemässä elämääni tänne ja katsomalla vaikka mitä epämääräisyyksiä televisiosta. Harkitsen myös lääkäriin menemistä, sillä allergialääkkeni eivät selkeästikään ole tehonneet minuun kunnolla pariin kolmeen vuoteen.
Voin vaan kiittää tuuriani siitä, etten sairastunut pääsykoepäivänä mihinkään ja saan nyt rauhassa toipua. Töihin toki pitäisi päästä mahdollisimman pian..

Paranemisia siis minulle ja kaikille kanssasairastajille (joita näyttää tällä hetkellä olevan jonkin verran facebookin perusteella) ja allergisoituneille!
Kaikesta huolimatta mökkiviikonloppuni oli oikeastaan aika kiva :) Hyvät fiilikset jäi!

Vielä kuvia viikonlopusta..

Virkattu kukka, mökkipuuhaa odotellessani Euroviisujen alkamista!
Meni äidille äitienpäivälahjaksi monen monen muun virkatun kukan kera!
Rakas paimensukuinen suomenlapinkoiramme Aura toteuttamassa
esipesua astioille. Se on niin loppasuu.. Kyltymätön sellainen.

Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Joskus olin iha järkyttyny, kun prismassa ruotsinkielinen Cosmo oli selkeesti halvempi kuin suomalainen! Ostin på svenska :P

    Kevätflunssat ja -allergiat on toooosi ärsyttäviä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en tiennyt, että ruotsin ja suomen välillä on tuommoinen ero! Tavallaan outoa (kaksikielisessä maassa kun ollaan), mutta toisaalta loogista, kun onhan ruotsinkieliset vähemmistö.

      Niin on ärsyttäviä! Tässä menee viikon treenit, kun odottelen, että saisin henkeä taas kunnolla.. :(

      Poista

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!