sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Blondimpi blondi

20 vuotta olen ollut olemassa ja koskaan en ole värjännyt hiuksia... paitsi nyt. Päätin äitiyden myötä, että olisi ihanaa saada tähän päähän jotakin vaihtelua, mutta en kuitenkaan halunnut tapani mukaan leikata tukkaa lyhyemmäksi. Näin hirveästi vaivaa saadakseni tämän olkapäihin asti kasvatettua, enkä mielelläni heti sabotoisi yritystäni saada pitkät hiukset.

Alunperin halusin lähes platinablondiksi, mutta juteltuani kampaajani kanssa totesimme yhdessä, että on parempi minun elämäntilanteessani (toisin sanoen en pääse kampaajalle kovin usein) ja minun värjäämättömällä hiuslaadullani vaalentaa jonkin verran säilyttäen tyvessä sitä omaa väriä. Näin minun ei tarvitse murehtia tyvikasvua ja vaalennus ei mene pieleen.

Kiharaa!
Värjäyksessä käytettiin Olaplexia. Jos ette ole kuulleet niin tämä on kolmivaiheinen käsittely, jota jotkut kampaamot voivat käyttää värjäämisen yhteydessä. Ensimmäisessä vaiheessa väri- tai vaalennusaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier. Aine suojaa hiusten rikkisiltoja ja korjaa jo vaurioituneita. Toisessa vaiheessa hiuksia hoidetaan Olaplex Bond Perfector-aineella värikäsittelyn jälkeen. Tämä sitoo rikkisillat tiukasti kiinni toisiinsa. "Kolmas vaihe" sisältää Olaplex Hair Perfector-aineen, jonka saa mukaan kotiin. Tämä ei ole pakollista, mutta vahvasti suositeltavaa. Olaplex Hair Perfectoria käytetään 1-2 kertaa viikossa hiusnaamiomaisesti korjaten näin hiusvaurioita. Itse ainakin huomaan selkeän eron aina Olaplex-käsittelyn jälkeen kotona. Laitan sen pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin vaikuttamaan noin 30-60 minuutiksi, jonka jälkeen pesen hiukset uudelleen. Ihanuutta. Kiitos Qhairille ja kampaajalle tästä uudesta ystävästä.


Pidän todella paljon lopputuloksesta. Olen selkeästi blondimpi, mutta omaakin väriä on seassa, mikä
tekee tästä eläväisen ja helppohoitoisen. Olaplex-hoito kotona tekee sen, että hiukseni ovat aika hyvässä kunnossa, vaikka ne on värjätty. Ja kaiken lisäksi, koska oma hiustyyppini on sellainen taipuisa ja lasimainen niin värjäys on tehnyt tästä paljon helpomman käsiteltävän! Nutturat, letit ja kiharat pysyy!! Taisin nyt ainakin vähäksi aikaa jäädä värjäyskoukkuun... Hups.

Ennen ja Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!