tiistai 28. lokakuuta 2014

Hyvä olla

Ihanaa syksyistä viikon alkua kaikille! Mikä ihana pimeys ulkona onkaan!

Viikkoni alkoi hyvin erikoisella tavalla. Rakas ystäväni, joka asustaa nykyään Eestissä tuli minua tapaamaan ja jäi meille yöksi. Käytiin yhdessä IKEAssa, jossa hän sai ostella keittiökamaa ja minä löysin teesihdin sekä uuden kasvin (yllätys.. tapoin edellisen). Juttelun ja muun hömpötyksen lisäksi tehtiin kotitekoista pizzaa ja hän sai kauhukseen nähdä kuinka huono olenkaan keittiössä. Opinpas kuorimaan taas sipulin (osaankohan enää viikon päästä) ja poltin vahingossa jauhelihat pohjaan, koska en osannut tehdä kahta asiaa yhtä aikaa :D Täystuhosta huolimatta pizzasta tuli hyvää ja vietettiin mukava ilta lakkailen kynsiä.


Tällä viikolla tapahtuu muutakin ihanaa eli kulta tuleekin jo torstai-iltana kotiin! Pitkä viikonloppu yhdessä siis tiedossa, vaikka olenkin torstain ja perjantain illat töissä.

Kouluahan minulla ei enää varsinaisesti ole eli en käy luennoilla. Tentti on kuitenkin edessä, joten siihen aion lukea tälläkin viikolla. Ensimmäinen kirja on siis menossa ja se on onneksi aika helppo ja hyvin kirjoitettu. Suosittelen lämpimästi kaikille nykyisille ja tuleville opettajille sekä opettamisesta kiinnostuneille! Kirja on nimeltään Ilo opettaa ja sen on kirjoittanut Lassi Pruuki.
Seuraavaa tenttikirjaa metsästän edelleen.. pitää toivoa parasta.

Tässä vielä viime sunnuntain Positiivisuushaaste 5/5:

1. Kävin töissä eli moneymoney!
2. Heräsin kullan kainalosta <3
3. Näen ystäväni huomenna piiiitkästä aikaa!
4. Olen kohta töistä kotona.
5. Keltaiset kumisaappaat <3

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!
Minä menen tästä neulomaan ja juomaan teetä kynttilöiden valossa :)

<– Ostinpas todella kalliin Marimekko-vihkon hääsuunnittelua varten! Ollaan muuten edistytty jo aika paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!