tiistai 7. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupaukset


Joillakin on tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, toisilla ei. Mulla on ollut tapana tehdä jonkinlaisia lupauksia jo yläasteelta lähtien.

Yleensä oon kirjoittanut lupaukseni pienelle paperilapulle tai päiväkirjaan, mutta koska paperilaput hukkuvat helposti, päiväkirjaa en enää käytä ja blogiin julkaiseminen tekee sen, että lupaukset on pakko pitää, niin ajattelin laittaa niitä tänne!



  1. Lupaan jatkaa liikuntaa tavalla tai toisella noin kaksi kertaa viikossa läpi vuoden (lukuunottamatta lomia, koska Ranska ja pääsiäinen ja joulu :D).
  2. Lupaan yrittää jaksaa panostaa ylppäreihin ja pääsykokeisiin täysillä.
  3. Edelliseen kohtaan viitaten, lupaan olla masentumatta, jos en pääse yliopistoon ekalla kerralla sisään. Yritän uudelleen.
  4. Lupaan opetella kokkaamaan edes vähäsen.
  5. Lupaan keksiä vaikka mitä hauskaa tekemistä, kun poikaystäväni lähtee vuodeksi armeijaan.
  6. Lupaan kokeilla neuloa pipon!
  7. Lupaan lukea enemmän kirjoja. Oikeita sellaisia (eli siis muutakin kuin Aku Ankkaa tai Bridget Jonesia (niin hauskaa kun se onkin)).
  8. Lupaan katsoa vähän vähemmän tv-sarjoja.
  9. Lupaan yrittää kontrolloida itseäni Ikean ihanassa ja maagisessa maailmassa.
  10. Lupaan olla positiivinen.
Näillä mennään! Kohdan 2,3 ja 4. saan toivon mukaan suoritettua jo tänä keväänä ja loput tulee toivon mukaan jotakuinkin itsestään :D Paitsi tota positiivisuutta saa välillä ihan oikeasti hakemalla hakea (kuten nyt, kun ulkona on "haluan hypätä rekan alle"-sää)!

Mitä ootte itse luvanneet tai mitä haluaisitte luvata?

2 kommenttia:

  1. Hei tosi hyvii lupauksii! :) Itehän oon tehny kans useemman lupauksen, koskien kunnon ylläpitoa, kirjoittamista ja hengellistä kasvua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin lupaukset on hyviä! Sit ei enää tartte ku koittaa pitää ne.. :D

      Poista

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!