lauantai 10. syyskuuta 2016

Summer is over

Minun kuuluisi tässä kohtaa soittaa surullista musiikkia taustalla ja nyyhkyttää, että kesä on ohi ja nyt tulee kylmä, mutta ei!!! Kesä on ohi ja se ei oikeastaan haittaa! En muista onko tämä tullut aiemmin ilmi, mutta olen äärimmäisen vaihtelunhaluinen ihminen. Joten neljä vuodenaikaa sopii mulle vallan mainiosti. Vuodenajan loppupuolella olen jo täysin kyllästynyt ja haluan vaihtelua. Sitä paitsi syksy on ihanaa aikaa. Ilma viilenee, saa pukeutua kerroksittain ja kaivaa ne syyskengät ja -takit kaapista, saa juoda kupillisia teetä ilman järkyttävää jälkihikeä, nauttii saunasta ihan eri tavalla ja pystyy halaamaan aviomiestään ilman lämpöhalvausta. Can't wait!

Kesä on ollut mahtava. Mies on ollut kotona, poika se vain kasvaa ja kehittyy (ryömii jo!), sain tavata ystäviä, perhettä, sukulaisia, nähdä maailmaa, syödä hyvin ja harrastaa omiakin juttuja. Nyt syksyn alku on mennyt autokoulun teoriatunneilla istuttaessa, jumpatessa vauvan kanssa, opetellessa veganismia (iik kyllä!) ja aloittaessa uutta vanhaa harrastusta, josta lisää myöhemmin.


Meille on tullut myös perheenlisäystä! Kaksi itämaista lyhytkarvaa, Tikru ja Rambo. Ihanat, ihanat
kissat, joista on nyt kuukauden aikana tullut äärimmäisen rakkaita ja täysin osa perhettä! Rotunsa mukaisesti molemmat ovat äärimmäisen sosiaalisia, rakkaudenkipeitä otuksia, jotka juttelevat takaisin, kun heille puhuu. Tikru on se aktiivisempi ja huomionkipeämpi ja Rambo on se vähän rauhallisempi, jonka kanssa edetään ihan hänen tahtiinsa. Rambolla meni pari ensimmäistä viikkoa piileskellessä ja pelätessä sitä sun tätä, mutta on nyt jo täysin kotiutunut ja syliinpunkeva pieni rakkauspakkaus. Vuosia olen kaivannut kissaa ja nyt minulla on niitä kaksi <3

Poika on ensi viikolla jo 8kk vanha. Omaa aikaa on nykyään sen verran, että yritän päivitellä tänne
enemmänkin asioita. Tajusin, etten ole kirjoitellut kahdesta syystä 1) ei ole aikaa ja energiaa siihen 2) ei ole mitään sellaista "omaa" mistä kirjoittaa. Kaikki on mennyt täysin vauvan ehdoilla. Elämä on kuitenkin vähän palautunut "normaaliksi" oman ajankäytön osalta, joten tänne kirjoittamisesta tulee varmasti rutiinimpaa. Lähiaikoina laittelen postausta uudesta vanhasta harrastuksestani, josta mainitsin jo ylempänä ;)

Ihanaa syksyn alkua!
Koitetaas kaikki kesän lopusta masentumisen sijaan nauttia taas tekemisen täytteisestä elämästä!

ps. Lopuksi vielä kuvia kesästä!



Mökillä

Kaksi koiraa mökillä

Pariisissa

Pogottajia Pau'ssa, Etelä-Ranskassa

Rambo
Tikru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!