maanantai 10. elokuuta 2015

Sokerointi

Näin häiden kunniaksi olen käynyt monessa kauneushoidossa. Kerran sitä vain mennään naimisiin,
eikö? Ainakin toivon mukaan. "Villein" kokeiluni on ollut sokerointi!

Sokerointi on "uusi" tapa poistaa karvoja, joka on paljon hellempi kuin vahaaminen. Sokeroinnissa käytetään sellaista sokerimassamöykkyä, jota käytetään aina yhden alueen karvojen poistoon. Tuote on täysin orgaaninen ja sitä voisi jopa syödä. Samalla kun sokeri poistaa karvat se myös kuorii ihoa. En ole koskaan kokeillut vahausta, joten en voi sanoa omasta kokemuksesta sattuuko tämä vähemmän kuin se, mutta näin minulle on kerrottu! Itse kestin "kivun" todella hyvin. Hieman nippasi välillä, mutta oli todella helpottavan ok tunne. Jokaisen sokerointikerran jälkeen karva heikkenee ja harventuu. Tällä menetelmällä voi myös jopa 3mm pituisia karvoja.

Itse vahautin kainalot ja sääret ja jäin jo koukkuun! Sokeroinnista on nyt 5 päivää ja iho on sileä, hyvinvoiva ja KARVATON! Joitakin "untuvakarvoja" ilmestyy hieman, koska osa karvatupoista on sokeroinnin aikaan ns. levossa eli eivät juuri sillä hetkellä kasvata karvaa. Untuvakarva on kuitenkin aivan vaaleaa ja pehmeää, joten todella helppo itse epiloida tai sheivata kotona pois, eikä näy mihinkään! Useamman sokeroinnin jälkeen untuvakarvatkin häviävät!

Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä jo nyt lämpimästi! Itse harkitsen käyväni säännöllisesti (ainakin keväällä/kesällä) hoitamassa siellä kainalot. Kävin kauneushoitolassa nimeltä Serené Helsingissä ja voin sitäkin suositella lämpimästi kaikille :) Hyvä palvelu, hienosti hoidettu homma ja kanta-asiakkuuskortinkin saa bussikorttiin! :D

Sokerointi on uusi heikkouteni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!