sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sateinen sunnuntai

Tuntuu siltä, että mulla ei ole ollut rauhallista ja hiljaista aamupäivää viikkoihin. Tavallaan se on kyllä ihan totta. Eilen illalla päätin, että saan tänään nukkua pitkään. Päätin, että pidän ihan rennon aamun ilman aamupänttäämistä ja niin teinkin.

Tarkoitus olisi kyllä tänään päntätä kirjan toisen artikkelin nimiä ja lukuja sekä kerrata kolmannen samanmoiset tiedot, mutta sen ehtii tehdä kyllä. Tarkoitus olisi myös mennä salille vetämään jalkatreenin ja menenkin heti lounaan jälkeen.

Tänään olen ihan relax. En stressaa, en hypetä, en huuda, en riehu, en juokse ympäriinsä pää kolmantena jalkana enkä juttele päivällä kenellekään puhelimessa tai livenä - illalla vasta. Tänään aion nauttia siitä, että ulkona sataa vettä (luitte oikein), villasukat jalassa, sisällä melkein koko päivän. Aion mennä salille ja tuntea kävelymatkalla kuinka naamalleni sataa. Aion hengittää raitista ilmaa ja rauhallista energiaa itseeni. Salilla nostan painoja ja vedän itseni piippuun. Adrenaliinin laskiessa voin sitten tuntea sen rentouden ja seesteisyyden. Sen jälkeen on helppo keskittyä lukemiseen.
 
Mutta miksi tämä rentous ja rauhallisuus?
Koska kaikki on hyvin. Tiedän, että VAKAVA-koe on 10 päivän päästä, mutta mitäs muuta minä sille voin kuin lukea. Sain yhden viikonlopun aikana ostettua älyttömän helposti ja nopeasti häämekon ja -kengät ihanassa seurassa. Se oli niin uskomattoman yksinkertaista. Jopa meidän isoin häästressiaihe eli hääpaikka on nyt viimein varattu ja se on ihana. Ja tämä kaikki kahden päivän sisällä. 

Uusimmat villasukat,
varren mallina Olga
En aio postailla mitään hääasukuvia tänne, sillä se on yllätys kaikille sitten lokakuussa. Sen verran voin vain sanoa, etten ole ihan sellainen kuin alunperin kuvittelin olevani - ja hyvä niin. Tulen olemaan min täydellisessä hääpaikassa, jossa voin nauttia kaikesta ympärilläni.

Kaiken kaikkiaan tunnen oloni tänään siis hyvin onnekkaaksi. Jostain syystä minulla on tänään myös kova ikävä kultaa, mutta torstaina sitten nähdään...  Eka kiinnioloviikonloppu hänellä pitkään aikaan. Ehkä vain nautin siitä kuinka yksin saankaan olla tänään.. Ei sitä aina saa.

Rauhallista sunnuntaita kaikille!
Hengittäkää hetki syvään ja hiljentykää. Sateiset sunnuntait on sitä varten ja se tekee todella hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!